Gorevlendirme kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yer alan karara gore, Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Uroloji Uyeliğine, Bezmialem Vakıf Universitesi Tıp Fakultesi Dekanı ve Uroloji Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Ali İhsan Taşcı, getirildi.
Kurumun Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Cocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uyeliğine, Sakarya Universitesi Tıp Fakultesi Dahili Tıp Bilimleri Bolumu Cocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Murat Elevli, yeniden gorevlendirildi.
Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu İc Hastalıkları Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Muammer Bilir, gorevlendirilirken, Dorduncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Noroloji Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Dahili Tıp Bilimleri Bolumu Noroloji Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Feray Savrun, yeniden getirildi.
Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Cocuk Cerrahisi Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Cocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Haluk Emir. Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Tıbbi Mikrobiyoloji Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Mustafa Samastı, gorevlendirildi.
Kurumun Dorduncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uyeliğine de İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Bayram Mert Savrun'un gorevlendirilmesi uygun goruldu.

15 Ağustos 2014 CUMA Resmi Gazete Sayı : 29089
GOREVLENDİRME KARARI
Adalet Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2014/945

1Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Uroloji Uyeliğine, Bezmialem Vakıf Universitesi Tıp Fakultesi Dekanı ve Uroloji Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Ali İhsan TAŞCI'nın gorevlendirilmesi, 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 26 ncı ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
2 Bu Kararı Adalet Bakanı yurutur.
14/8/2014
Abdullah GUL
CUMHURBAŞKANI
Adalet Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/946
1Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Cocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uyeliğine, Sakarya Universitesi Tıp Fakultesi Dahili Tıp Bilimleri Bolumu Cocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Murat ELEVLİ'nin yeniden gorevlendirilmesi, 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 26 ncı ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
14/8/2014
Abdullah GUL

CUMHURBAŞKANI

Adalet Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2014/949
1 Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu İc Hastalıkları Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Muammer BİLİR'in gorevlendirilmesi, 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 26 ncı ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
14/8/2014
Abdullah GUL
CUMHURBAŞKANI
Adalet Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2014/950
1 Adli Tıp Kurumu Dorduncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Noroloji Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Dahili Tıp Bilimleri Bolumu Noroloji Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Feray SAVRUN'un yeniden gorevlendirilmesi, 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 26 ncı ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
14/8/2014
Abdullah GUL
CUMHURBAŞKANI

Adalet Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2014/951
1 Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Cocuk Cerrahisi Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Cocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Haluk EMİR'in yeniden gorevlendirilmesi, 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 26 ncı ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
14/8/2014
Abdullah GUL
CUMHURBAŞKANI
Adalet Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2014/952
1 Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Tıbbi Mikrobiyoloji Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Mustafa SAMASTI'nın gorevlendirilmesi, 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 26 ncı ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
14/8/2014
Abdullah GUL
CUMHURBAŞKANI
Adalet Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2014/954
1 Adli Tıp Kurumu Dorduncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uyeliğine, İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Bayram Mert SAVRUN'un gorevlendirilmesi, 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununun 26 ncı ve 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 38 inci maddeleri gereğince uygun gorulmuştur.
14/8/2014
Abdullah GUL
CUMHURBAŞKANI