Web Sitem: Finans Raporları

Askerden yeni geldim şuan iş bulma ve calışma konusunda dunya genelinde problem olduğundan web site kurarak evde para kazanma ve birşeylerle uğraşıp zaman gecirmek adına web sitemi kurdum.

Daha evvelde de yine buna benzer bir web calışmam olduğu icin Finans sektorunde biraz tecrubeliyim. Elimde de ayrıca kullanıma hazır makalelerim ve analizlerim olduğundan icerik acısından problem yaşamadım.

Web tasarım ve az cok php bilgimin yanında seo ile de alakadarım. Bu yuzden kullandığım domain olsun hosting olsun makalelerimin seo ya uygunluğu olsun hepsi ince bir elekten gecerek hazırlanıyor. Bu aşamada sayfa acılış hızı ve css en cok işimizi kolaylaştıracak 2 şey.

Belirttiğim gibi bu tarz bir calışmam daha evvelde olduğu icin elimde facebook sayfam var 1.5 K kadar takipci ve uyem mevcut. Yayınlanan makalelerim icin sadece google dan değil sosyal medyadan da misafir almaya calışıyorum. Bunun yanında pinterest ve benzeri platformlarda calışmalara yapacağım.

Finans Raporlari sitem henuz cok yeni olduğundan illaki eksikleri mevcuttur farkettikce ve zaman buldukca revizeler yapılacaktır. şimdilik bu kadar