Turkiye'de LPG arac kullanıcı sayısı her sene artmaktadır. Benzin fiyatları bu şekilde devam ederse daha da artacağa benziyor. Atiker uygun fiyat uygulaması sayesinde cok tercih edilen bir LPG sistemi olmuştur. Zamanla yıpranan ya da arıza veren parcaların değişimi gerekmektedir. Bu noktada bazen yaptıracağınız bakımlar parasal olarak canınızı sıkacak miktarlarda olabilir. Eğer bakım malzemelerini ve parcaları kendiniz temin ederseniz cok uygun fiyata bu işi halledebilirsiniz.

Youtube uzerinde yuzlerce videoda ustalar neyin nasıl yapılacağını anlatıyor. Zaten biz millet olarak da Allah'ın izniyle bir işe el attık mı o işin ustesinden geliriz. Şimdi benim tavsiyem şoyle olacaktır. Tabi tavsiyelerimi internet uzerinden araştırabilirsiniz. Binlerce kişinin benim tavsiye ettiğim şekilde işlerini hallederek kazanclı cıktıklarını goreceksiniz. Siz de kazanclı cıkmak istiyorsanız yazımı okumaya devam ediniz.

Aracınızda Atiker LPG sistemi olduğunu varsayıyorum. Aracınızın LPG bakımlarının zamanı geldi. Biliyorsunuz Atiker Filtre sistemi belli zaman aralıklarında değiştirilmelidir. Bakımlar hem aracın calışma sıhhatini arttırır hem de LPG sisteminin omrunu uzatır. Tabi bu bakım oyle sandığınız gibi cok pahalı değil. Eğer siz kendiniz yaparsanız cok ucuza Atiker Filtre bakımlarını yapmış olursunuz. Oncelikle bu adresten https://www.lpgyedekparca.com/atiker-filtre-degisim-takimi Atiker Fitre Full Bakım Seti fiyatlarına bir goz atın. Ne kadar uygun olduğunu gorduğunuze gore devam edelim. Linkini paylaştığım siteden kargo ucreti odemeden Atiker Filtre bakım Setini sipariş veriniz. Daha sonra aşağıda paylaşacağım videoyu izleyerek bakım setinin nasıl uygulandığını oğrenebilirsiniz. İster kendiniz uygulayın isterseniz bir ustaya uygulatınız, her iki yontemde de kendiniz cok kazanclı cıkacaksınız. Onemli olan zaten bakım setinin uygun fiyata alınmasıdır. Siz bu aşamayı gercekleştirdikten sonra, gerisi cok bir masraf tutmuyor zaten. Atiker Filtre Full Bakım paketinin iceriğinde şunlar yer almaktadır :
1 Adet Filtre Sokme Aparatı 2 Adet Atiker LPG Filtresi Ve Oringleri 2 Adet Gaz Hortumu Kelepcesi Hediye Dolum Ağzı Kapağı Atiker Filtre Değişimi nasıl yapılır ? (Videolu anlatım)