BMP Doors, yuksek kalite endustriyel kapı uretimi yapan İtalya merkezli bir firmadır. 1997 yılında uretime başlayan bir firma olan BMP Doors firması, sektordeki 20 yıllık tecrubesini Turkiye pazarına acmaya hazırlanıyor.

Uretim yapan butun firmaların ve ozellikle uretim tesisi ve fabrikaların ihtiyacı olan endustriyel kapı sistemlerini tum firmalar icin uretmektedir. Dunyanın dort bir tarafında 12 farklı ana bayisi ve 320 mağazası bulunan BMP Doors firması, shutter, roll-up ve diğer her turden endustriyel kapı sistemleri uretimi yapmakta olan bir firmadır.

BMP Doors firmasının alanında uzman personeli ve buyuk bir pazar payı olduğu gerceği ile birlikte firmanın tercih edilmesi senelerin guvencesini BMP Doors'u tercih eden firmalar icin gecerli kılacaktır. BMP Doors'un 20 yıllık guvencesi ile birlikte firmayı tercih edenler, aldıkları urunler ile birlikte sınırsız montaj desteği ve 2 yıllık garanti suresine sahip olacaklardır. Bu durum, BMP Doors'un artı guvencesini gostermektedir.

BMP Doors olarak verilen ek guvencelerin yanı sıra her tesise ozel uretim olarak sağlanan kapılar, firmaların ihtiyaclarının sonuna kadar karşılamaktadır. Kurulum ve tesisinizin ozel konumuna gore kapı uretimi firmaların endustriyel tesis kapılarında aradığı ozellikler icerisinde yer almaktadır.

Siz de her turden endustriyel tesis kapısı uretimi ile ilgili ihtiyacınız icin BMP Doors firmasını gonul rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Urunler ile ilgili daha fazla bilgi icin; https://www.bmpdoors.com/