kenan doğulu aşka turlu şeyler albumu
Sevgili melekler, sevilen başarılı sanatcı Kenan Doğulu 5 Temmuz'da muzik marketlerde ki yerini alacak olan yepyeni albumu Aşka Turlu Şeyler ile bomba gibi patlamaya hazırlanıyor.

Kenan Doğulu
Aşka Turlu Şeyler
Uretici
Doğulu Productions
Tur
Pop
Yayın Tarihi
05.07.2012

Şarkı Listesi:
Aşka Turlu Şeyler
Bal Gibi
Bir İleri İki Geri
Şeytan Tuyu
Kardan Kadın
Rica
Zevk Alalım
Tencere Kapak
Bisiklet
Hayırdır İnşallah
İstanbul
Şans Meleğim
Doktor
Bunlar da Gecer
Kalp Kalbe Karşı
Gule Gule
Kenan Doğulu'nun yeni albumu 'Aşka Turlu Şeyler', raflardaki yerini almak icin gun sayıyor. InStyle dergisi; her notasına aşkın sindiği bu calışmanın heyecanıyla uykuları kacan Doğulu'yu, bir İtalyan filminin kahramanı olarak sayfalarına taşıdı. İşte Doğulu'nun anlattıkları:
Albumde yer alan 'Bal Gibi' şarkısı cok beğenildi. Yazın hemen başında boyle duygusal bir şarkıyla cıkış yapmak enteresan bir fikirdi aslında ama şarkı cok sevildi. Keyfime diyecek yok!
UYKU TUTMUYOR
Bu aralar gun aşırı farklı illerde konserlerim var. Aldığım sahne eğitimleri, surekli yaptığım egzersizler var. O yuzden sahnede olmak beni yormuyor. Sadece surekli ucak yolculuğu yapmak yorucu. Kimi zaman da her gun başka bir otel odasında uyanmak insanın asabını bozuyor.
Yeni bir albumun yan etkileri; uyku tutmaması, iştahsızlık ve sabırsızlık oluyor.
Yeni albumumun cok tatlı bir ismi var. İcinde ise aşka dair her şeyi barındırıyor. Aşık olma, ayrılık, buluşma, kavga, kusme, barışma, sonra tekrar ayrılma, yine barışma... Renkli bir album oldu.
Album, her muzik turunden kucuk kucuk sinyaller veriyor. Tarzına poprock diyebiliriz. Ama icinde arabesk tınılar, darbukalar, kemanlar da var. Duygusal ağırlıklı parcaları canlı caldık. Son zamanlarda insanların unuttuğu ama cok hoşlarına giden, akustik bir sound cıktı ortaya.
Bestelerin coğunu Los Angeles'ta yaptım ve o sırada 'ilham perileri' yanımdaydı. Besteci ve soz yazarı olarak ozume dondum. Bu şarkılar; 'Kurşun Adres Sormaz ki', 'Aşk Oyunu' gibi 'old school' tarzı parcalarımı hatırlatacaktır. Bence son zamanlardaki en guzel calışmam oldu.
Yeni şarkılarımı once kız arkadaşıma, ağabeyime ve kız kardeşime dinlettim. Sonra eş-dosta fikirlerini sordum. Bir gitarcı, sahilde oturup arkadaşlarına butun albumu calabilsin diye dizayn etmeye calıştım şarkıları; aşka turlu cok şey soylensin istedim.
KENAN DOĞULU FOTOĞRAFLARI İCİN TIKLAYIN!
EN İYİSİ SU İCMEK
Bu album her ne kadar tamamen akustik olsa da, onumuzdeki sene icinde kimi şarkılarımı değişik verisyonlarla sunacağım dinleyicilere. Cunku şarkıların formlarını değiştirmekten keyif alıyorum.
Eskisinden daha zayıf olmamın sırrı; Los Angeles'taki spor ve beslenme uzmanımın verdiği kan grubu diyeti. Ne zaman biraz kilo aldığımı hissetsem, bu diyeti yururluğe sokuyorum. Ayrıca gece yemelerini, şekeri, ekmeği, tuzu azalttım. Kilo aldığımı hissettiğimde de kırmızı eti kesiyorum. Ama temelde, "Bu işin sırrı nedir doktor?" diye sorarsanız, bana en iyi gelen şey su icmek.
TİŞORT MANYAĞIYIM!
En cok para harcadığım şey; giyim ve stil galiba. Favorilerim jean ve tişort. Takım elbise giymeyi de seviyorum. Renkli pantolonlar, şık tişortler de işimi goruyor. Tişort manyaklığım olduğunu itiraf edebilirim. Sahne kostumlerimi ise arkadaşım ve stilistim Merve Kırşan ile birlikte seciyoruz.
Dolaplar dolusu kıyafetim var; bir bolumunu eşe-dosta veriyorum, bir bolumunu de saklıyorum. Ozellikle Eurovision'da giydiğim ceket, '10. Yıl Marşı'nın klibindeki atkı, 'Ara Beni Lutfen' klibinde kullandığım baston gibi detaylar; ozenle sakladıklarım arasında.
LOS ANGELES BANA İYİ GELİYOR
Bu ay Los Angeles'a gideceğim. LA'in 'limonata gibi' havası beni cok dinlendiriyor. Turkiye'deki koşturmanın ardından telefonları kapatıp birkac gun gecirmek iyi geliyor. Unlu olmadığım, sokaklarda şort ve terlikle dolaşabildiğim, ozelimi gizli tutabildiğim ve spontan hareket edebildiğim bir yer olduğu icin bende cok farklı bir yeri var LA'in.
Orada kurulu bir duzenim var ama İstanbul'un yeri de bir başka. "Los Angeles'ın en cok nesini seviyorsun?" diye sorarsanız, "İstanbul'a donuşunu" diyebilirim. (Guluyor)