Merhaba arkadaşlar.

Beni burada genelde İş Verenler kısmında nacizane moderator ilanı verirken gormuşsunuzdur

İşletmekte olduğumuz yaklaşık 7 aylık bir sitemiz var. Sermayedarlardan oluşan değişik kademelerde 7 kişilik ekibimiz, yaklaşık 1500 lira civarında da nakdi sermayemiz mevcut.

Sitemizi ciddi anlamda atılım yapan, kar odaklı, fevkalade prestijli bir noktaya getirme amacındayız. Lakin mevcut ekibimizin gerek proje, gerekse teknik acıdan yetersizlikleri soz konusu. Bu eksiklikleri tamamlamak takdiriniz uzere moderatorle ya da başkaca ''sen soyle ben yapayım!'' mantığında olan kişilerle mumkun değil.

Mevcut sermayedarlarımızla yeni sermayedarlarımızın tecrubeleri ve sitenin sahiplerinden biri olmanın vereceği motivasyonla butunleşerek başarıya ulaşacağımızı duşunuyoruz.

Bu bağlamda sizlere teklifimiz; sitemize 0 sermaye bedeliyle yani bedava ortak olmanızdır. Aramıza katıldığınız andan itibaren sitemizin full yetkili adminlerinden biri olacak, site uzerinde her bir sermayedarın ne kadar payı varsa o kadar payınız olacaktır.

Herşeyden once ekip olarak verilecek emeğe ve harcanacak zamana paha bicilemez. Kimse gibi sizlerin de boşa kurek cekmek istemeyeceğini biliriz. Karşılıklı guven ve samimiyet esasına dayanan bir iletişim her zaman onceliğimizdir. Bizim buradaki beyanatlarımız teminatımızdır.

Sitemizin kendine has bir yonetim anlayışı, vBulletin lisansı, KebirHost'tan aldığı host ve domain hizmeti ile lisanslı teması bulunmaktadır.

Duşunen arkadaşlarla bir an once iletişime gecmek isterim.

Goruşmek uzere...