Merhaba değerli uyeleri,

Uzun zamandır aklımda olan ama bir turlu yapmaya veya acmaya fırsat bulamadığım makaleler.sanaldata.org adresinin daha demin saat 15.50'de acmış bulunmaktayım.

Bunu bir proje haline dokmek ve guzel yerlere gelmek istiyorum. Para kazanmak istemiyorum, asıl hedefim yorum yapan, beni tanıyan ve beni seven abi, abla ve diğer blog yazarlarını, webmasterler'ı bir araya toplamak.

Sanaldata.org adresini ben oylesine zaman oldurmek icin actım. Fakat artık birşeyleri ciddice yapmak istiyorum. Bu yuzden sizlerinde seve seve yapabileceği bir proje geliştirmeyi duşundum. İnternette rastladım fakat gercekten bu işi hakkıyla yapan kişiler yok. Dandik dandik makaleler yayınlayan siteler yer tutmuş durumdalar. Sizler gibi usta makalecilerin makalelerinden yararlanmak ve sizlerinde yararlanmasını duşunuyorum

Projemiz (Projem) hakkında detaylı bilgi vermek şart;
Oncelikle projemizin işleyişinden bahsetmek istiyorum.
Makaleler.sanaldata.org, sanaldata.org adresinden tamamen ozgur ve farklı bicimde acılmış bulunmaktadır. Yani sanaldata.org'a aldanıp lutfen yargısız infaz yapmayınız.

Projemiz tamamen uyelere,makaletorlere,blog yazarlarına ve webmasterlere yoneliktir. Yazılacak makaleleri uyeleri kendileri ekleyecekler ve onaydan gecen makaleler blog'da yayınlanmaya başlayacaklardır.
Makaleler icerisinde bazı kurallar bulunmaktadır ve bu kurallar tamamen yazı ve makale yayınlayan kişilerin bloglarına yardımcı olacak şekillerdedir.
Makale icerisinde sitenizin dofollow ve ya daha değişik bicimlerde reklamı yapılacaktır. En cok makale yayınlayan blog sahiplerinin blogları sağ koşede sırayla dizili olacaklardır. Sistem tamamen ucretsizdir. Toplist gibi işleyen fakat daha duzenli, bilgilendirici ve yardımcı olucu bicimde bir işleyiş olacaktır.
Ben tamamen siteyi sizlerin ellerine bırakmak istiyorum. Fakat bir sorunumuz var.
Sorunumuz;
Bana destek olabilecek, sponsorluk yapabilecek, sponsor bannerini sitemde tutmama izin verebilecek, ziyaretci gonderebilecek bir sponsor arıyorum.
Bunun yanında tamamen benle aynı gorevi goren, guvenilir bir admin arıyorum. 15 Yaşındayım tecrubesizim. Ucretsiz şekilde ortak arıyorum. Ve de yonetici kadrosu oluşturmak ve işi sitedoktoru gibi profosyonelliği taşımak istiyorum.

Hemen olmaz diye yorum atanlar kalbimi kırarlar.
Siz sordukca aklınızda kalanları cevaplıyayım. Fazla blog goz cıkarmaz . Ucretsiz sitenin ortağı olmak ve yardımcı olmak bence zor olmamalı. Bu arada aklında şekil belirleyemiyenler bumerang, yazarkafe gibi olacaktır. Lutfen duşunun ve yardımcı yorumlar atınız. İsteğimiz kırmayınız. Her şeyin bir başı, başlangıcı vardır.

Yorumlarınızı bekliyorum...