Merhaba değerli iyinet severler.

Yeni acmış olduğumuz web sitemizin tabanı atılmıştır.

Acıkca belirtmek isterim ki bu projemizi en az 10 Yıl kadar surdurmeyi planlıyoruz

Coğu forumdan tecrubeli arkadaşlar toplanmaya başladık. Webmastersitesi'nden geliyorum. Sizlerinde bu projeye olumlu bakacagınızı duşunduk. Lutfen yazımı sonuna kadar okuyun.

Amacımız webmastersitesi.com gibi iceriğinde kaliteli paylaşımlar yapılan buyuk forumlardan biri olmak. Hedefimiz ilk 3 e girmek şimdilik.

Kimi arkadaşlarım şunu soyleyecekler '' Yahu forum icin gec kalınmadımı ortada bir suru forum dolaşıyor''

Cevabım şu şekilde tabiki evet dogru. Forum Sitesi icin gec kalındı. Fakat ekip arkadaşlarımız gercektende internet aleminde coğu forumda tanınan isimlerden. Yonetim kadrosu gercekten de cok tecrubeli. Kısa zamanda buyuk bir yukseliş yapacagımıza inanıyorum

Şimdi lafı uzatmadan vesselam diyelim;
Forumumuza admin arkadaşlar aranmaktadır. Moderator Yada SMod da olabilir hangisini isterlerse o mevkiye yukseleceklerdir.

Aramıza katılacak arkadaşlardan beklentim sabırlı olmalarıdır. Saygı cerceveside cok onemli. Forum yukseldiği zaman Reklam, Backlik, Ucretli uyelik, Ucretli Ranklar, yani sitenin tum geliri boluşturulecektir.

Site Adresi:
denetim-masasi.com

İletişim;

Buradan da ulaşabilirsiniz

İyinet uzerinden pm ile donuş yapmayın pek sık girmiyorum.

Yada Buradan
http://www.webmastersitesi.com/ortaklik/1051914-denetim-masasi-com-ortak-araniyor.htm
Genişletmek icin tıkla ...

Saygılarımla

MournAxeS' Alıntı:
Guzel bir porjeye benziyor.Tabii guzel bir ekip kurarsak ilk 3 sıraya girmek kolaylaşacaktır.

DCFroMLiFe' Alıntı:
İlgili bolumleri actığınız zaman burdaki ticaret konularımı orada da acarm

Buros' Alıntı:
Arkadaş gercekten guvenilirdir. Bu zamana kadar hicbir başarısız projesini gormedim.

Farklı forumlardan alıntılardır. Herkeze Teşekkur ederim.