Arkadaşlar merhaba.

Lafı uzatmadan direk konuya gireceğim. Backlink takip aracı adında bir arac geliştirdim. Bu aracla satın aldığınız linklerin siteden kaldırılıp kaldırılmadığını oğrenebiliyorsunuz. Şoyleki: Siz, sisteme linkin olduğu sayfayı ve link kodunu giriyorsunuz. Sistem belli aralıklarla bu sitelere bağlanıp kodun kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol ediyor. Eğer kod bulunamazsa kullanıcıya mail atılıyor. (Kontrol etme işlemi manuel olarak da yapılabilmekte)

Ayrıca, link suresinin bitmesine belli bir sure kalınca da kullanıcı maille bilgilendiriliyor.

Bu sistemden tanıtım yazısı satın alanlar da faydalanabilir. Sadece footerdan satılan link olarak duşunmeyin.

Backlink Takip Aracı’nda Neler Var?

Linklerin suresinin bitmesine az bir sure kala ve link suresinin bitiminde e-maille uyarı alma. (Periyotlar: 30, 15, 7, 3, 1, ve 0 gun kala) Linklerden herhangi birisi kaldırılırsa e-maille uyarı iletisi alma. Link kontrolu cron-jobs ile otomatik olarak her gun yapılmaktadır. Link kontrolu tercihen manuel olarak da yapılabilmekte.

Eğer bu proje tutarsa ilerleyen donemlerde beyaz ve siyah listeler oluşturacağım. Hangi sitelerin guvenilir olduğu anlaşılmış olacak. Tabi bunun icin daha erken.

Dipnot: Sistem yeni olduğu icin mutlaka hatalar ve eksik yonler olacaktır. Konu altından veya pm ile bana iletirseniz sevinirim.

Backlink Takip Aracı: http://webmasteraraclari.org/backlink-takip/