Selamun Aleykum arkadaşlar. Bu benim icin onemli bir nokta olduğu icin daha forumumuzun başlarında belirtmek isterim.
Bu forumu kurmamın amacında hicbir ticari amac olmadı. Bu yuzden ileride forumun gercekten cok buyuk bir kitle olmasıyla birlikte "elimeze gecen kazancları Vakıflara paylaştırmayı hedefliyorum. Orneğin Vakıf ve yardıma muhtac kişi ve kişilere makbuz eşliğğinde gondereceğinin sozunu şimdiden veriyorum." Banka makbuzu web sitemizin adına olup her para ulaştırılması burda tarafımca paylaşılacaktır.
Bu gelirler, gerek ileride Gold, Silver gibi uye gruplarından gerekse farklı alanlarda oluşacak gelirleri şimdiden nereye gideceğini soyluyorum. Ticari bir beklentimiz asla ve asla olmadığı gibi web sitemizin her turlu maddi ve manevi olarak harcamaları tarafımızca ve bize gonul veren sponsorlarımız tarafından yapılmaktadır.
Şuanki yonetimimizde bulunan arkadaşlar ve yakın zamanda alacağımız yonetici arkadaşlarla sabit bir kadro oluşturup ilerleyeceğiz.
Tabiki burda bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza arada mutevazi hediyelerimiz olacaktır. Ben şunu en buyuk ve en icten duygularımla soyluyorum kim bu site icin en ufak bir caba ve calışma icerisinde ise ben o kişiyi buranın sahibi ve kurcusu olarak goruyorum. Bu hediyelerde aslında Sadece desteklerine ve emeklerine bir nebze olsun teşekkur etmektir.
Sizde eğer hayırlı birşeylere vesile olmak istiyorsanız buyrun hep beraber yardım edelim... Oncelikle şunuda belirteyim aramızda bulunan arkadaşlarımızında istediği Vakıf veya Şahıslara araştırma yapıldıktan sonra yardımları orayada gonderebiliriz..
http://cihandevleti.net/forum/cihandevleti-net-duyurulari/forum-geliri-paylasimi-ve-iletisim/