Merhabalar,
Genel Blog web sitem var bir cok tanıtım yazısı ve banner satışı yaptım zamanında ve hic bir değişiklik yapmadım web sitenin anlaşmalı reklamları var devam eden ucretler geliyor hala bundan sonraki surecte bunu siteyi geliştirmekle devam edeceğim ve daha guzel bir tasaırm, alt yapı değiştirerek geleceğim .

Gerek sattığım tanıtım yazıları gerek gizlilik ve sağlam bir ekible bu yola cıkacağım ilk once ucretsiz yazarlar aramaktayım siteyi geliştirdiğimizde kazancı gercekten katlandığında maddi yardımda yapılır .

Sitemizin tasarımı değiştirilecektir ve mumkunse ozgun tasarım olacaktır veya ucretli satın alacağız. Bir blogda olması gereken herşey olacak ve bunun icin ekip arıyorum..

Yazarlık
Bu işe gonlunu veren kişiler aramaktayım dediğim gibi ilk başta bedavaya calışacak varsa web sitesi bunun icin oneriler sunabilirim tanıtım yazıları yayınlayabilirim bir cok yardımım dokunur bundan emin olabilirsiniz kazancı katladığımızda diledğimiz buyumeyi gorduğumde gelen maddi ucretlerle yazarlara para odeyebiliriz.

İletişim: