Sevgili melekler, şarkıcı Ebru Yaşar uzun bir aradan sonra yeni albumuyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. "Sanat-ı Ebru" adını verdiği yeni albumunde 11 şarkı bulunan Ebru Yaşar bu albumu icin en mukemmel calışmam diyor.

Ebru Yaşar, uzun bir aradan sonra "SANAT-I EBRU" adını taşıyan albumu ile muzikseverlerle olan hasretini bitiriyor. "SANAT-I EBRU" isimli albumun Produktorluğunu Hakan Akmermer, yapımcılığını ise Cınar Muzik ustlendi. Albumune muzik yonetmeni ve aranjoru olarak Taner Demiralp imza attı. Album kapağını ve posterlerini susleyen resimler ise D4 Produksiyon Zeynel Abidin tarafından cekildi.
İstanbul Teknik Universitesi Devlet Konservatuarı Turk Sanat Muziği Bolumu mezunu olan Ebru yaşar, bu albumunde sanat muziğinin kilometre taşı sayılan eserlerine senfonik bir alt yapı ve yorumuyla yeniden hayat verdi.
Albumde yer alan eserleri bizzat kendisi secen ve sıralayan sanatcı "Bu albumle meslek hayatımın en anlamlı ve en değerli calışmasına imza attım, albumu dinleyenler unutulmaz eserleri farklı bir calışma ile dinleyecekler. Bu album muzik dunyasının pırlanta taşı olacak" diyor.
Uzun bir suredir ebru sanatıyla ilgilenen ve calışmalar yapan Ebru Yaşar, albumunun adını da buradan yola cıkarak koydu. Cok yakında Halk Eğitim Merkezlerinde ve ceşitli okullarda ebru sanatı uzerine yapılacak calışmalarda hem konuşmacı hem de eğitimci olarak yer almaya hazırlanıyor. Ebru sanatının bir ders olarak okullarda verilmesi icin bir proje calışması icinde olan Ebru Yaşar "SANAT-I EBRU" icin en mukemmel calışmam diyor.
SAYMADIM KAC YIL OLDU
GONLUMUN İCİNDEDİR GOZDEN IRAK SEVGİLİM
TEL TEL TARADIM ZULFUNU
BİR KIZIL GONCAYA BENZER DUDAĞIN
OMRUMCE HEP ADIM ADIM
DOYMADIM SANA
OMRUMUZUN BAHARI BİRLİKTE GECSİN
VUCUD İKLİMİMİN SULTANI SENSİN
KEKLİK DAĞLARDA ŞAĞILAR
NİCİN BAKTIN BANA OYLE
NAZENDE SEVGİLİM