Bir sure once sanat dunyasından bir yıldız gibi kayan Baba lakaplı Muslum Gurses'in olumunden sonra ki ilk albumu olan Veda, muzik marketler de yerini aldı. Yeni albumu Veda'ya cok buyuk ilgili gosteren hayranları, Muslum Gurses'in olumunden sonra bile albumunu almak icin muzik marketlerine akın etti. Haber ile ilgili detay bilgilere geciyoruz.

Muslum Babanın son albumu "Veda", Esen muzik etiketiyle raflardaki yerini aldı. Unlu sanatcının son albumune ilgi de buyuk oldu. Albumun cıktını duyan Muslum Gurses hayranları muzik marketlere akın etti.
Muslum Babanın son albumunu alan bir hayranı, "Ustayla buyudum ben. Albumlerini surekli takip ediyordum. Her cıkan albumunden illaki bir tane alıyordum. Bu da yeni albumu aldım hemen. Olumunun ardından yeni bir album cıkacağını herkes soyluyordu. Bekliyorduk ve guzel oldu" dedi.
"Veda"nın kayıtları Muslum Gurses hastaneye yatmadan once tamamlanmıştı. Ancak sanatcının ailesinin isteği uzerine album, sanatcının olumunun 40. gununun ardından muzikseverler ile buluştu. Rahatsızlığından once once album icin uc şarkı daha okuyan Muslum Gursesin tek vasiyetinin "Olursem albumun adını Veda koyun olduğu belirtildi.
11 ŞARKI VAR
Muslum Baba Vedasını; buyuk halk ozanlarının unutulmaz eserleriyle yapıyor. 11 eserden oluşan Veda albumunde, Aşık Mahzuni Şerif, Aşık Daimi, Yavuz Top, Mehmet Ali Metin, Selahattin Celik ve Abdulkadir Algın gibi değerliisimlerin eserleri ile birlikte Anonim eserler de yer alıyor. Yonetmenliğini Kemal Arapoğlunun yaptığı albumun aranjoru ise Huseyin Arapoğlu.