Merhaba arkadaşlar. Bir site uzerinden grafiklerimi tişort, kupa, yastık, telefon kabı, tablet kabı, laptop kapağı gibi urunlere bastırarak satıyorum. Herhangi bir tanıtım yapmamama rağmen gunde bir iki tane satışım olmakta.
Elimde 300'den fazla grafik var ve bunları yavaş yavaş satış yaptığım siteye eklemekteyim. Satış başı kÂr dolar uzerinden olduğu icin yuksek bir kazanc elde edebiliriz.
Ben site oluşturmaktan ve SEO calışması yapmaktan pek anlamadığım icin bana bu hizmetleri sunacak, karşılığında da kÂrı paylaşacağım bir ortak arıyorum.
Onemli bir hatırlatma: SEO, İngilizce kelimeler icin yapılacak. Daha cok film, dizi ve bilgisayar oyunu tasarımlarım var. Satışlarım yurtdışında yapılmakta.
Hazırlanacak sitede urunler listelenecek. Herhangi bir satın alma/e-ticaret sistemi olmayacak. Site uzerinden urune tıklanınca urunun mevcut olduğu orijinal siteye yonlendirilecek. Tek amacım satışlarımı arttırmak. Ortağım olmak isteyenler mesaj atarlarsa cok sevinirim.
Tercihim, estetiği on planda olan sade ve şık bir site oluşturabilen kişilerdir.