Merhaba. 1 yılı aşkın suredir ve uzerinde paralar harcadığım bir sitem var. Bol bol icerik de mevcut. Eğitim ve ozel ders sitesidir. Bu alana ilgi duyanlarla ve bu alanda calışmaları olanlarla oncelikle goruşeceğim.
Kendi alanında bilgili tecrubeli (hangi alan olursa olsun) spor, sınavlar, yazılılar, sağlık, hukuk, bilmece, bulmaca, web programlama... alanlarında bilgili arakdaşlarla ekip kurmak istiyorum.
Site projesi guzel ve ozel ders olması hasebiyle onumuzdeki donem para geliri gelme ihtimali cok yuksek. umarım guzel bir ekip kurarız. uyumluyumdur.
Onemli bilgilendirme
Aktif oğrenci, oğretmen pozisyonunda olanlar oncelikli odak noktam. Ayrıca sosyal medyada yuksek hitli grubu ve sayfası olanlar da oncelikle goruşmek isteyeceğim kişiler.
Site kısa vadede para getirisi yok. Ama sıralamasını ve seo calışmalarını inceler iseniz goreceksiniz ki hızlı bir gelişme ve ilerleme gosteriyor. Ozellikle oğrenci ve oğretmen camiasından cok fazla ziyaretci var. Bu da demek oluyor ki eğitim camiasından sağlam para kazanacağız. Daha ziyade onumuzdeki eğitim yılına kadar calışmalar son surat devam edecek ve 2015-2016 eğitim yılı icin ozel dersler verilecektir. Para işte o zaman akacaktır.
Ancak uzerini cizerek soyluyorum, başlangıcta para kazanmaktan ziyade iyi bir kafa dengi ekip arkadaşları arıyorum .Gır gır, şamata, muhabbet ve en son para odaklı calışmalar.
Kısa vadede kafamın uyuştuğu, orjinal fikirleri ve tecrubeleri ile siteye yon verebilecek, gerektiğinde sahip olduğu bilgi birikimini oğrenci arkadaşlarla paylaşmayı duşunebilecek değerli arkadaşlar arıyorum. Kendim bir devlet kurumunda yoneticiyim kimi zaman siteye vakit ayıramayabilirim. Gozum kapalı siteyi teslim edebileceğim ekip arkadaşları arıyorum.
Gerek yuz yuze gerek internetten tanışabiliriz. Oncelikle ozgecmiş ve tecrubelerinizi bilmek isterim.