Site Adı: Yama İndir-Turkiye'nin Online Oyun ve Program Yama Sitesi
Site Adresi: http://www.yamaindir.org
Acılış Tarihi: 4.01.2015
Kullanılan Yazılım Dili:PHP Wordpress
Site Acıklaması: Yama paylaşım sitesi.

Merhaba arkadaşlar.Yeni bir projem ile yama indirme sitesi kurdum fakat kullanabilen yazar sayısı az olunca DLE ile başladığım bu yola sıfırdan wordpress e cevirerek devam etmeye karar verdim.
Fakat bazı sorunlarım var.Mesela ben oğrenciyim ve sınavlarım var.Yada şimdi cekiliş yapıyorum masraflı oldu reklam vs calışmaları yapamıyorum.
Şimdi siz abilerim,ablalarım ve kardeşlerimden desteğinizi bekliyorum.
Nasıl destek olabilirsiniz?
Sitemiz ziyaret edebilirsiniz. Yazar olarak bana katılabilirsiniz.Gonullu olarak başlarsınız daha sonra gelir elde edince paylaşabiliriz.(Paylaşmak zor değil sadece siz bulduğunuz yamaları indirip reklamlarını temizleyecek ve tekrar uplaod edeceksiniz bu kadar) Yorum yaparak bana destek olabilirsiniz. Destek olmak adına link yada tanıtım yaparak en azından yazar arayan site var ilanı gibi bir paylaşımla katkıda bulunabilirsiniz. Gelir Kazanmam Zor Cebimden Gidiyor Desteğiniz Lazım
Arkadaşlar bu işten hic bir gelirim yok.Diğer sitelerin aksine ben kesinlikle cok karlı bir iş olsada splash kod kullanmayacağım.Siteye tıkladıkca farklı yerlerde reklam acıp duruyor ve bu adblock kullanımına neden oluyor.Background reklam alabilirim ama adblock'a takılmaz cunku ozellike tıklanması gerekir.
Bu yuzden gelir kazanma şansım azalıyor.Tek yaptığım mega.co.nz,yandex vs gibi yerlere yaptığım uploadlara bc.vc link eklemek bu kadar.

Bu yuzden ne seo calışması nede diğer şeylere pek para kalmıyor.Wordpress cok kaynak harcatıyor ve bu cekilişten sonra 2 aylık hostum bitince vps'ye taşıyacağım ve masraflarım biraz daha artacak.
Bazı yardım sever abiler var.Acıkcası onlardan da desteklerini istiyorum.En azından Google'da yukselmeme yardımcı olabilirler mi?Karşılığında footer a banner linklerini ve tanıtım konularını yayınlayabilirim yada 468x60 reklamlarını ekleyebilirim.Yada istedikleri başka ne olursa. Lutfen desteklerinizi bekliyorum.

Şu anda cekiliş duzenliyorum ve hosting bile sponsor bir abim tarafından veriliyor. Yani maddi acıdan pek rahat bir insan değilim.Oğrenciyim ve dişimden tırnağımdan ne artarsa onları birleştiriyorum.
Lutfen desteğinize ihtiyacım var.Desteğinizi bekliyorum.

Şunun karşılığında yaparım destek olurum vs derseniz eğer cok zor bir şey değilse yerine getiririm.
Hayırlı gunler,bol kazanclar,bol hitler.