Yeni bir haber sitesi icin ortak arıyorum.

Tekrar ediyorum. Haber sitesi yenidir. ve tam faaliyete gecmemiştir. En fazla 7-8 Gun icerisinde tum sistemi oturacaktır.

Esasen ortak almayı planlamıyordum ama farklı bir beyin ile calışmak hem daha az yorar hemde daha zengin fikirler uretmemize yardımcı olur gibi duşundum.

Tema durumu
Sistem WP uzerine kurulu.
Premium bir tema ile başlandı.
Tema Turk insanı davranışlarına uygun editlenecektir.
Akabinde Tema adeta baştan yazılacaktır. (detaylar Skype / Telefon)

Eklentiler
Premium Seo eklentisi
Auto spinner eklentisi
3 Adet bot (ozel yapım icerik botları)
Habere Ozgun resim ekleme eklentisi (detaylar: Skype)
Makaleyi hedef kelimelerde işaretleme eklentisi (detaylar: Skype)
Sınırsız bilgi makalesi ceken bot eklentisi (detaylar: skype)

HOSTING
Hosting şimdilik bana ait bir VDS'de barınmakta. ikinci ay ozel konfigurasyonlu performans odaklı Salt: Nginx tabanlı bir host'a taşınacak. Host masrafı aylık 200 TL. Host bakım elemanı masrafı aylık 100 TL

HABER AJANSLARI
Piyasada ki 2 buyuk haber ajansı ile anlaşma yapıldı. (gorseller dahil)
Gunde en az 150 haber panele duşecek.
Otomatik bot sayesinde paneldeki haberler otomatik yayınlanacak

SEO CALIŞMASI
Site dışı Seo calışmalarını tamamen ustleniyorum. site ici yazılımsal seo calışmalarını da ustleniyorum. lakin makale ici seo calışmaları yazarlara ait olacak. Zaten makaleler ajans+bot aracılığı ile geliyor. Editorlerin/Yazarların tek gorevi seo uyumlu yapmak olacak.

Kar ORANI Ve hisse paylaşımı
Arkadaşlar bu zamana kadar yaptığım yatırımlar haric ve bundan sonraki rutin giderler dahil olmak kaydı ile salt kardan %40 oneriyorum. Yani yaptığım yatırımlar zaten 2,000 Liraya yaklaştı. Sadece botlar yetti zaten. bu harcadığım paraları saymıyorum. ama hosting gibi rutin giderler veya tanıtım yazısı gibi seo giderleri ortaklık koşulları arasındadır.

İcerik planı
Arkadaşlar icerik sadece ajanslardan cekilen sıcak haberler değil, Haberler dışında Hava durumu, Astroloji, İddia, Dini bilgiler, Spor, Kredi hesaplama, Trendler, Yol/Trafik durumu, vb bir cok alandan icerikler bulunacak sitede. Bazı detayları buradan paylaşamıyorum. ilgilenenler ile skype, mail telefon aracılığı ile bazı detayları iletebilirim.

Beklentilerim.
Anlaşma sağlamadan once istanbul ici yada dışı bile olsa farketmez yuzyuze gercek bir tanışma ile tum detayları konuşabiliriz. konuşmalıyız.

Arkadaşlar en buyuk beklentim şudur ki; pastadan alacağı payın buyukluğunu değil de pastayı nasıl buyuturuz'u duşunen biri olması gerekiyor. yani fikirleri ile katkı sağlamanız en buyuk onceliğimdir.

Ayrıca Arkadaşlar bilindiği gibi google News kaydı icin en az 4 editor olması gerekiyor. (bir tanesi gece editoru). Bu editorleri sizin karşılamanızı beklemekteyim. Ayrıca gunde 1 adet orjinal Ozel haber girişi beklemekteyim.

Ayrıca siteye aradığım ortaklık yapısı Kar ortaklığıdır. yani domain, Host, Kısacası site bana aittir ve oyle kalacaktır. ama bu demek değildir ki "İSTEDİĞİM ZAMAN TEKMEYİ BASARIM" gibi bişey yoktur. Buna şoyle bir garati/Guvence verebilirim. Gerekirse noter dahil onaylı/imzalı karşılıklı bir antlaşma/Sozleşme yapabiliriz. Her sene yenilenmek sureti ile gibi ibareler ekleyebiliriz. Nihayetinde gunde 200+ post girilecek bir haber sitesi 6 ay icinde gunluk 1M hit alır gibi duşunuyorum. Yani Cok iyi planladığıma inanıyorum. Bu nedenle hızla yukselen bir proje olacak. Eklemeliyimki; Bu projeye yaklaşık 1 Senedir calışıyorum. (ispatlayabilirim)

Editorlerin gorev planı ile ilgili kafamda bir taslak var. tartışıp anlaşabiliriz.

Soru Oneri ve goruşleriniz icin PM atmanız kafidir. PM isterken Lutfen sorularınızı iletin. 22 Yaş altı ve Oğrenciler lutfen yorulmayın.