Merhaba Forumİyinet uyeleri;
FPSTurkiye adında, Turkiye'de de bir ilk olarak, FPS oyunların bir catı altında toplanacağı site projemiz olacaktır. Bu proje adına bir ekip şeklinde girmek istiyoruz ve buradaki bilgili arkadaşlarımızdan oluşan bir ekip kurmaya karar verdik. Sitemiz şuan faaliyettedir ve tek eksiğimiz gereken ekibi tamamlamak.
FPSTurkiye Nedir ve Amacı Nelerdir?
- FPSTurkiye; isminden de anlaşılacağı gibi FPS (First Person Shooter) oyun turunun iceriğini, haberlerini, incelemelerini, videolarını ve resimlerini; aklımıza gelip de yazamadığımız bircok iceriği barındıracaktır. FPSTurkiye olarak siz oyunseverlere bu FPS turu oyunlardan haberdar etmek olacaktır. Sitemizde her turlu FPS oyunlarla ilgili iceriği bulabileceksiniz.
FPSTurkiye Ekip alımları
- FPSTurkiye ekibine FPS oyun turu ile ilgili bilgi birikimi olan, bu editorluk işlerinden anlayan kişilere ihtiyacımız olacaktır. Sadece editor, yonetici gibi kısıtlama yok, ben hangi konuda iyiyim diyorsanız bizimle iletişime gecerek bizlere iletebilirsiniz.
FPSTurkiye ekibine katılabilmek icin;
- Wordpress hakkında bilgi birikiminizin olması
- FPS oyunlar hakkında bilgi birikiminizın olması
- Bu işi gonulden yaparım diyen yurdum insanı olması (Gelir elde edildiğinde paylaştırılacak)
- Ayrıca uslubu ve davranışları duzenli bir kişi olması yeterlidir.
FPSTurkiye, şuanlık amator bir şekilde faaliyet surdurmektedir. Yakın zamanda toplanacak ekip ve uyelerimiz ile birlikte bu işi buyuterek profesyonel bir bicimde faaliyet gostereceğimize inanmaktayız.
NOT: FPSTurkiye ekibine katılmak isteyen kişi-kişiler Forumİyinet sitesinden ozel mesaj ile bana ulaşmaları rica olunur. Gerekli detaylar MSN adresinde konuşulabilir veya konu altından sorularınız olduğunda cevaplanabilir. - Konu herzaman gunceldir. Ozel Mesajlar atıldığında kesin geri donuş yapılacaktır.
Site Adresimiz: www.fpsturkiye.net