Arkadaşlar nasıl olduğu hakkında hicbir fikri yok ama Pc me virus bulaştı bundan eminim.Avg kullanıyordum.Bi gun Pc aşırı yavaşlamaya internete zor girer oldu.Bende virusten kuşkulanıp bi tarama yapayım dedim ve avg yi acmaya calıştım.Ama avg acılmadı ne bir hata kodu ne bir ileti hicbirşey yok sanki tıklamamışım gibi.Sonra başka bi Antivirus yukleyeyim dedim.Eset yuklemeye calışınca once AVG'yi kaldır dedi ve bende Avg yi kaldırdım.Eset yuklenmedi yuklenirken durmadan hatalar verdi. ........... Ardesine ulaşılamıyor,Kayıt Defteri oluşturulamıyor vb.Bende Gorev yoneticisine baktım belki acıktır diye.'wservice.exe' ve 'Windows.exe' Windows.exe sonradan geldi.Dosya konumları ise 'wservice.exe' ninki C:\Program Files (x86)\Windows Services.Windows.exe'ninki ise C:\Windows\SysWOW64 idi.Biraz araştırma yaptım ve birkac antiMalware programı denedim ama 10 tane yuklemeyi denediysem 3 u yuklendi diğerleri hata verdi.Onlarda birkac Malware buldu temizle dedim ama hala devam ediyor sorunum.Formatsız cozebilir miyim?Yardım edin lutfen.
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- işletim Sistemleri
- Windows 7
- Virus Sorunu.