Script Paylaşma Forumuma Konu Acacak Ortak Arıyorum [Ucret,Para Talep Etmiyorum]

Merhaba arkadaşlar.Hem para kazanacaksınız hem de cebinizden para cıkmayacak.

Oncelikle şunu belirtmek istiyorum.Ortak almak istediğim arkadaş veya arkadaşlar icin belirli bir kazanc payı mutlaka olacak.

Peki bu nasıl olacak?

Şoyle ki aldığım ortaklar forumda konu acarken,reklam bannerlar'ı olacak ve bu bannerların kodları da ortak aldığım arkadaşların kodları şeklinde de yer alacak.Yani onlar da kendi siteleriymiş gibi kendi kodlarını yerleştirebilecekler.

İlgilenen arkadaşlar bana PM atabilirler.Online olduğum an geri donuş yapacağım.Site domain'im ve pazar rekabeti acısından google'da yeterli konu sayısına ulaştığımızda ilk sıralarda rahatlıkla cıkacağımızdan %99 eminim.

Sitem yeni olmaklar beraber,başka sitelerim de var.

DİPNOT:

SEO optimizasyonu konusunda iyiyim.SEO friendly url desteği olmadan anahtar kelime de 1.sıralarda cıkan bir sitem var. http://wm8650.net . Merak edenler bu siteme "wm8650" arama terimi ile google.com english'den bakabilirler.WM8650 bir tablet markasıdır ve market desteği sağlıyorum arkadaşlar.

Yani bana teknik acıdan guvenebilirsiniz,merak etmeyin.Kazanc konusunda konu sayısı arttıkca olumlu ilerleme sağlayacağız.

Kodlar konusunda da merak etmeyin.Gerekli yetki ve guvence verilecektir.

Son olarak sorabilirsiniz.Madem oyle teknik acıdan da iyisin,neden tek başına yapmıyorsun? diye.

Hacettepe Universitesinde okuyorum ve aynı zamanda derslerim de var.Bazı boş zamanlarımda da uşeniyorum acıkcası.Birkac internette iş ortağım olsa (herhangi bir ucret kesinlikle talep etmiyorum.) sitelerim her daim guncel tutulsa sadece reklamdan aylık 100-150 dolar kazancım olabilir cok rahat.

Haydi kalın sağlıcakla kardeşler,PM'leri bekliyorum.