DUNYA'NIN EN GELİŞMİŞ INSTAGRAM YAZILIMI
İNSTAMPRO V2.0
GUVENİLİR, HIZLI, STABİL VE SUREKLİ GELİŞTİRİLEN BİR ARAC İSTEMEZ MİSİNİZ?
__________________________________________________ ______________
NE İŞE YARAR ?
Haftalık Minimum 30.000 Profil Ziyareti (Sektorunuze gore değişebilir ancak butik hesabımda 72 bin ziyaretciye kadar istatistik goruldu).
Takipcileriniz Tamamen Organik Bir Şekilde Yukselecek, Coğalacak, Artacak...
Hesabınızdaki Aktiflik Oranı Yukselecek.
Her Paylaştığınız Gonderinin Keşfete Girme % Oranı Yukselecektir.
Web Siteniz var ise Yorum Menuleri Kullanılarak Ziyaretci Hit Cekebilirsiniz.
Butik Hesabı'ysanız Whatsapp Mesajlarınız Hic Susmayacak!
Lokasyon'a Gore Calışmalar Yaparak Hedef Kullanıcıya Nokta Atışı Yapabilirsiniz.
Takipci Listenizi İstediğiniz Bir Kitleye Gore Şekillendirebilir, Yukseltebilirsiniz.
Instagram uzerinde yaptığınız satışları arttırabilirsiniz.
♧ Toplu Gonderi İndirme ve Silme ve Zaman Ayarlı Paylaşma İşlemleri Yapabilirsiniz.♧
OZELLİKLER
★★★ Takip Etme ( Bolca Detay Ve Secenekleri İle ) ★★★
Toplamda Yapılmasını İstediğiniz İşlem Miktarini Belirleyebilirsiniz.
Bay / Bayan Cinsiyet Ayrımı ( Cinsiyete Gore Takip İşlemi )
Spam Algılanırsa Otomatik Durdurma İşlemi
Detaylı Takip Secenekleri
Gizli Kullanıcıları Takip Etme ( Bu Ozellikle Gizli Kullanıcılara Takip İşlemi Yapılmayacaktır)
Beni Takip Edenler Takip Edilmesin ( Sizi Takip Eden Kullanıcılara Takip İşlemi Yapılmayacaktır )
Takip Edilen Kullanıcı Takip Edilmesin ( Takip Ettiğiniz Kullanıcılar'a Takip İşlemi Yapılmayacaktır )
★★★ Multi Takip ★★★
Orneğin oluşturacağınız listede 200 kullanıcı ismi var, sırasıyla bu kullanıcıların son x adet kadar takipcisini takip edebilirsiniz.
Bay / Bayan Cinsiyet Ayrımı ( Cinsiyete Gore Takip İşlemi )
Spam Algılanırsa Otomatik Durdurma İşlemi
Detaylı Takip Secenekleri
★★★ Takipten Cıkarma - Unfollow İşlemleri ★★★
Detaylı Unfollow İşlemleri
★★★ Takipten Cıkarma - Unfollow ★★★
Sahte Hesapları Takipten Cıkarma
Beyaz Liste Ozelliği ( Beyaz Listedeki Kullanıcılar Tum Secenekler İşaretli Olsa Dahi Takipten Cıkarılmaz )
Eskiden Yeniye Doğru Unfollow İşlemi ( İlk Takip Ettiklerinizden Sorgulama ve İşlem Yapmaya Başlar)
Sizi Takip Etmeyenleri Takipten Cıkarma
Sizin Takip Ettiklerinizi Takipten Cıkarma
Gizli Kullanıcıları Takipten Cıkarma
Profili Acık Kullanıcıları Takipten Cıkarma
Her x Adet kadar Takipten Cıkarmadan Sonra Unfollow İşlemlerini Beklemeye Alma Ozelliği.
★★★ Beğeni İşlemleri ★★★
Keşfet Gonderilerini Belirli Zaman Aralıklarında Kontrol Ettirme
Ana Sayfa Gonderilerini Belirli Zaman Aralıklarında Kontrol Ettirme
Ana sayfa ve Keşfet Gonderilerine belirleyeceğiniz x ile x dakika arası
Gonderilere Beğeni ★ Yorum ★ Yorum Sonuna Random Harf ve Sayı Şeklinde Yorum Yaptırabilirsiniz.
★ Multi Beğeni Menusu ★
Multi Login Ozelliği ( Birden Fazla Hesap İle İşlem Yapabilirsiniz )
İstediğiniz Gonderiye Listedeki Hesaplardan Beğeni İşlemi ( Beğeni Paneli olarak duşunebilirsiniz )
★ Hashtag Arama > Yorum , Takip, Beğeni İşlemleri ★
Birden Fazla Hashtag Kontrolu ( Multi Hashtag ) , Hashtag Listesi Yukleme ve Secilen Hashtagi Listeden Silme Seceneği
Zaman Ayarı Ozelliği ve Bol Secenekler
Orneğin #Takipedenitakipederim gonderisi ile ilgili paylaşılan tum gonderiler ile ilgili işlemler.
Hashtag aramasındaki gonderiye beğeni & yorum & yorum sonunda random yazı ve sayı ekleyerek yorum yapma ozelliği
Gonderiyi Paylaşan Kullanıcıyı Takip Etme Seceneği
★ Konum Lokasyon Gonderilerine İşlemler ★
Birden Fazla Lokasyon Konum Kontrolu ( Multi Lokasyon )
Yorum Ekleme, Yorum Listesi Yukleme, Yorum Silme Seceneği
Gonderiyi Beğenme Seceneği
Gonderiyi Paylaşan Kullanıcıyı Takip Etme Seceneği
★ Listeleme İşlemleri ★
★ Gonderiyi Beğenenlerin Listesini Oluşturabilirsiniz ★
★ Gonderiyi Yorum Yapanların Listesini Oluşturabilirsiniz★
★ İstediğiniz Bir Kullanıcının , Hesabın Takipcilerinin Listesini Oluşturma ve Takip Etme ★
★ İstediğiniz Bir Kullanıcının , Hesabın Takip Ettiklerini 'nin Listesini Oluşturma ve Takip Etme ★
★ Konum Lokasyon Sorgusu İle Gonderi Arama ve Kullanıcı Takip Et ★
Detaylı Konum İşlemleri
Orneğin İstanbul Araması İle, İstanbul İlceleri Veya İstanbul İle İlgili Benzer Aramalar'daki Gonderilerin Listesini Oluşturur.
Oluşturduğunuz Bu Liste İle Bu Konumlardan Takipci Yukseltebilirsiniz.
★ Keşfet Grupları İcin Ozel Menuler ★
★ Yorum Menusu ★
Yorum Listesi Oluşturabilirsiniz.
Yorum Yapılacak Hesapların, Kullanıcıların Listesini Oluşturabilirsiniz.
Daha Sonra Oluşturduğunuz Bu Yorum Listesindeki Yorumları Kullanıcı Listesindeki Kullanıcıların Son Paylaşımlarına Yorum Yaptırma Ozelliği.
( Listedeki Hesapların Son Paylaşımlarına Yorum Yapar )
Son Paylaşımı Beğenme Ozelliği
★ Etiketli Yorum Menusu ★
Multi Login Ozelliği ( Birden Fazla Hesap İle Bu Menuyu Kullanabilirsiniz )
İstediğiniz Gonderiye Oluşturduğunuz listelerdeki kullanıcıları etiketli yorum yapar. ( @ahmet @Mehmet @fatma @ayse )
★ Multi Yorum Menusu ★
İstediğiniz Gonderiye Multi Hesaplar ile yani yan hesaplarınızla yorum yaptırabilirsiniz.
Her hesap x saniye arayla x adet kadar yorum yapsın,
Toplamda x yorumda bir x sure kadar bekleme secenekleri.
Yazılım tamamen kurulu olduğu bilgisayarın IP adresi uzerinden işlem yapmaktadır. Herhangi bir engel yediğiniz taktirde modem resetleyerek engelleri aşabilirsiniz.
Kesinlikle web sitesi uzerinde herhangi bir sorgu yapılmamaktadır ve veritabanı kaydı tutulmamaktadır.
SATIN ALIN
1 AYLIK LİSANS
Kredi kartı ile satın alabilirsiniz. (+%3 komisyon vardır).
Kart ile satın alma link : https://www.shopier.com/486118
Satın almak icin Whatsap iletişim : 0536 202 12 13
Hızlı Whatsapp sipariş linki icin BURAYA TIKLAYIN
50 TL
5 AYLIK LİSANS
Kredi kartı ile satın alabilirsiniz. (+%3 komisyon vardır).
Kart ile satın alma link : https://www.shopier.com/489762
Satın almak icin Whatsap iletişim : 0536 202 12 13
Hızlı Whatsapp sipariş linki icin BURAYA TIKLAYIN
150 TL
ORNEK VİDEOLAR
Youtube: https://youtu.be/j9xyjJ66FBw
Youtube: https://youtu.be/kvMD5P6KLEg
MUTLU MUŞTERİ YORUMLARI
Champions' Alıntı:
Bugun kullanmaya başladım ve bugune kadar keşfete cıkamadım bu hesap sayesinde gonderim 2 saatte +50 K erişime ulaştı,aylık aldım sanırım yıllığa cıkaracağız guzel program olmuş ellerine sağlık.
Genişletmek icin tıkla ...
Mf.Rub' Alıntı:
Programı aldım. Yakın zamanda detaylı şekilde kullanımı oğrenip sonucları yazacağım. Arkadaş oldukca ilgili birisi. Teşekkur ederim
BoyaManya' Alıntı:
Merhaba: Oncelikle şu şekilde belirtmek isterim, (kendisini bu forumda bir başka kullanıcıyı zannederek kullanıcının bu programa benzer farklı bir program sattığını ve o programı satın almak icin girdiğimde bu programla karşılaşıp aldığımı soylemek istiyorum. "Tamamen tesaduf eseri tanışmamız" "Bir film gibi yani" Bu arada Kayahan abimi ayrıca rahmetle anıyorum.
Fazla suslu soze cumleye gerek hocam bu işin icindemisin (instagram) asla duşunme arkana bile bakma yap odemeni 1 aylık denemeye başla. Bak tecrube konuşuyor burada bugun itibari ile 12 Gundur kullanıyorum bu programı. İlk once bir iki gun acemelik bolumu var hic kullanmayan ben bile 2 gunde cozdum programı gerisi gozum kapalı acıyorum programı hesap bilgilerimi giriyorum ve tıkır tıkır gelsin takipciler. Gitsin yorumlar, Lıkır lıkır demlensin caylar. Hoop komşu banada yorum yaparmısın yok. Pardon sanada yapmış mıyım yorum onemli değil sevildiğini bil sende yap demeye gerek yok. Zaten yapıyor gormuş senin gibi kibarını. Bırakırmı yancısını. Hayde ac programı ayarlarını yap acık bırakmayı unutma pc ekranını, kapandı mı ekran duruyor kapanıyor program. Sonra uzulur takipcileriniz nerde neden bizi kimse takip etmiyor takibe takip diye mesajlar başlar bir kutu mendil bile yetmez sonrasında silmeye goz yaşını.
Gelsin butun multiler herkese benden son 20 kişilik multi cek diyorsun program emrin olur abim ayarlıyorsun 1800 saniye ye daha duşuk yapma karizmayı cizdirirsin kalırsan 2 gun banlı ne takip edebilirsin ne takipci edinebilirsin. Zaten multi varsa gerisini salla.
* Elimle takibe takip yapacağım diye 4 ayda anam ağladı eski hesabımda. 4 aylık 15k takipci takip edilen de 7k yani bunlar tamamen organik beğenilerde 400 ila 1k arası değişiyor.
* 12 Gun once actığım hesap ise 3k takipci - 4k takip edilen. Beğeni 200-500 kişi ile değişiyor. Paylaşım ne kadar orjinal ve sana ait ozel bir gorsel olursa o denli beğeni alıyor.
Carpmayla toslamayla, dur adamın tasarımınıda alayım calayım ekliyeyim (bak şu enayiye resmi tam benlik hııhh tamda guzel oldu gelsin beğeniler diye duşunup hırsızlık yapanlar, emeği goturenler, kaymağa bal surenlerden olmayın.) Bu şekilde iş yurumez arkadaş bunu bilin diye yazıyorum.
Memnun musun arkadaş ondan bahset diyen arkadaş sanada selam olsun...
Sevgilerimle...
videolarim' Alıntı:
5 aylık lisans uzatıldı, 1 aylık kullanımdan sonra kesinlikle tavsiye ederim, guncellemeler ile birlikte cok daha iyi olmaya başladı, teşekkurler instampro
kbedir' Alıntı:
Yeni kullanmaya başladım ama beklediğimden daha iyi cıktı diyebilirim. Ayrıca arkadaş cok ilgili ve her turlu konuda yardımcı oluyor.
DipSomaniaKfy' Alıntı:
Programı yeni satın aldım. Benden kaynaklı bazı sorunlar oldu arkadaş gece 4 e kadar benim sorunumla ilgilendi. Program sorunsuz ve beklediğimden iyi cıktı. Kendisine buradan cok teşekkur ediyorum
DipSomaniaKfy' Alıntı:
Programı yeni satın aldım. Benden kaynaklı bazı sorunlar oldu arkadaş gece 4 e kadar benim sorunumla ilgilendi. Program sorunsuz ve beklediğimden iyi cıktı. Kendisine buradan cok teşekkur ediyorum
reynmen' Alıntı:
Cok başarılı bir program cok işime yaradı sayende daha hızlı yukseliyorum.
blionys' Alıntı:
Son gelen guncelleme ile program gaercekten tadından yenmez hale geldi. Daha 2 gun oldu alalı ilk gun @Slash; hocamızın sozunu dinlemeyip hesabı spama duşurdum fakat sonrasında detaylı ayarlamalarla sabah akşam acık bırakıyorum 0 spam duşme yaşadım. Gayet optimize calışıyor program. 14 saat icerisinde 800 kişiyi takip edebiliyor ve 0 spam uyarısı
Bu arada hesabı spama duşen kişilere taktikler verebilirim. (gonderiye yazdıgınız yazıların gozukmemeside bir spamdır. Bu başınıza gelirse mesaj atın canı gonulden yardımcı olurum.
Cyrax' Alıntı:
Program stabil calışıyor, yapımcısının emeği cok. Destek ihtiyacında aynı dakikada yanıt verebilmeyi nasıl beceriyor onu cozemedim Ufak tefek bugları feedback ler sayesinde gideriyoruz. Arkadaşı tebrik ediyor ve programı tavsiye ediyorum. F/P urunu resmen
Muun' Alıntı:
Sıfır hesap acıp şu an 24 saat sonucunda 1050 takip yaptı. 450ye yakın geri donuş aldım. Farklı bir program denemiştim bu kadar stabil değildi. Şuphesi olan arkadaş varsa bence 1 aylık satın alsınlar denesinler , şahsen ben oyle yaptım . Zaten piyasadakilere gore ucuz.
yukseloguzhan' Alıntı:
5 aylik lisans alinmiştir satici arkadaş cok ilgili her soruma sabir ve anlayişla cevap verdi. Musteri memnuniyetine cok onem veriyor sırf arkadasın samimiyeti ve ilgisi icin bile hic duşunmeden iş yapabilirsiniz.Programi cok inceleme firsatim olmadi inceledikten sonra urun hakkinda yorumumu yazacağim.
bendll' Alıntı:
5 aylık lisans alınmıştır program işini super yapıyor surekli guncelleme alıyor alacak arkadaşlara tavsiye ederim
Neymaro' Alıntı:
1 Aylık deneme amaclı alındı. Arkadaş ilgili ve hızlı.
fantesih' Alıntı:
Program gayet stabil ve duzgun calışıyor herkese oneririm
oguzhane' Alıntı:
Arkadaştan bugun programı satın aldım. Sağolsun kendisi cok ilgili, bir problemle karşılaştığım zaman bağlanıp ilgilendi. Bir aylık deneme suresi sonrasında 5 aylık surumunu almayı duşunuyorum.
yukseloguzhan' Alıntı:
1.5 ay once instapro hesabi alinmis bugunde @komedicini sayfasinda reklam calismasi yaptirilmistir. Kesinlikle hakkı olan ucreti almiyor forumda karşılaştiğima ve iş yaptiğima en cok sevindiğim insandir kendisi samimiyetine ve durustlugune sonuna kadar guvenebilirsiniz.
hepsinegel' Alıntı:
1 Adet lisans alındı sıkıntısız calışıyor arkadaş ilgili ve saat kac olursa olsun destek veriyor kullanmaya yeni başladım kullanuşlı duruyor ilginiz icin teşekkurler
hepsinegel' Alıntı:
Cok başarılı olmuş son gelen guncellemelerle beraber daha da guzel oldu elinize emeğinize sağlık
videolarim' Alıntı:
1 adet lisans alındı, hızlı ve ilgili bir arkadaş, teşekkurler.
Champions' Alıntı:
Şahsen programı gecen gunlerde aylık satın almıştım fakat yararını fazlasıyla gorduğum icin yıllıga cevirdim.Program cok stabil ve sağlıklı calışmakla beraber bayağı geliştiriliyor.İlk aldıktan sonraki gelen guncelleme ile harika ozellikler daha eklenmiş oyle ufak tefek değil.Arkadaşlara tavsiye edebilirim pişman etmez.
Reklamix' Alıntı:
Başkandan aldım lisansı baya iyi beğendim cidden yorum takip vs ozellikleri muhteşem işimi gordu şiddetle tavsiye ediyorum deneyin farklı anlicaksınız.
30 Dakikada takip ile 500 istek gonderdim bilerek sayıyı fazla yaptım ; 300 donuş geldi cok iyi de geldi teşşekurler hocam.
accrock' Alıntı:
1 adet lisans alındı sistem gayet başarılı herkese tavsiyemdir.
yukseloguzhan' Alıntı:
Programı satın alalı bir ayı gecmedi ama satıcı arkadaş surekli programı gunceliyor ve uygulamayı geliştirmektedir kullanıcı yorumlarına cok onem veriyor, istek ve geri donuşlere gore 1 hafta icerisinde rica ettiğiniz ozelliği ekliyor. Program şuan icin bende stabil calışmaktadır. Guvenle alabilirsiniz, arkadaşı şiddetle tavsiye etmekteyim ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim.
RealGrup' Alıntı:
Programı dun aldım ve gayet stabil calışıyor surekli guncelleme ise gayet başarılı olacağını gosteriyor.
Geliştikce daha iyi şeyler olacağını goreceğiz. Tum soru ve isteklerime gayet net ve kibar cevaplar hatta anlamadığım zamanlarda bile uzaktan bağlandığı icin arkadaşa teşekkurler
OnurKARAPINAR' Alıntı:
Detaylı olarak inceledim. Diğer piyasadaki uygulamalara gore hem fiyatları iyi hemde aynı ozellikler bulunmakta.
Benden +refi kaptılar aylık olarak satın aldım uzun sure calışmayı duşunuyorum.
RealGrup' Alıntı:
Hocam ilk alanlardan biri olarak yardımcı olması acısında bilgi vereyim isterseniz ;
Bildiğiniz tum işlemleri şuanlık yapıyor , sadece zamanlı paylaşım , beğenmeleri geri cekme gibi işlemler yok benim bildiğim ve surekli kulllanmak istediğim oda bir kac gune gelir . Cunku arkadaşla gunde en az 4,5 kez muhabbet ediyoruz. Ayrıca surekli guncelleme ileri ki zamanlarda daha iyi olacağının gostergesi olarak gormemi sağlıyor
Tabi ki istekler , arzular farklı olduğundan sizin arayışınız farklı olabilir. Bir kac gune de program piyasada ki bir cok programa kafa tutar gibi geliyor.
AldenMaster' Alıntı:
hocam şu an calıştırdım eksik bir şey goremedim gayet detaylı ve stabil calışıyor istenilen her ozellik var multi hesapla yorumlama ozelliğide gayet iyi birden fazla hesap acarak yorum engelide aşılmış olunuyor ben şimdilik memnunum bakalım 1 hafta sonra geri donuşler hakkında tekrar yorum yazarım
blionys' Alıntı:
@Slash; Hocam gece saat dinlemeden yardımcı olmaya calıştı teşekkurlerimi sunuyorum şimdiden
yakese' Alıntı:
1 adet lisans alındı sıkıntısız calışıyor
Muun' Alıntı:
1 Adet lisans alındı , arkadaş ilgili.
hepsinegel' Alıntı:
Program her gecen gun bir onceki gunden guzel ve kullanışlı hale geliyor herkese tavsiye edilir
fantesih' Alıntı:
Program gayet stabil ve duzgun calışıyor herkese oneririm
Tibetiset' Alıntı:
Deneme sonuclarım cok olumlu arkadaş ta cok ilgili inşallah boyle devam eder..
SlhSag' Alıntı:
1 adet lisans alındı kullanışlı ve pratik rahatlikla alabilirsiniz
ezelpinar' Alıntı:
Bugun 1 adet lisans alındı. Program ile ilgili goruşlerimi daha sonra ileteceğim.
Ancak şunu soylebilirimki oldukca ilgili ve yardımcı, program kurulumundan kullanıma kadar cok hızlı destek sağladı. teşekkurler
kbedir' Alıntı:
Yeni kullanmaya başladım ama beklediğimden daha iyi cıktı diyebilirim. Ayrıca arkadaş cok ilgili ve her turlu konuda yardımcı oluyor.
AmazonGenTR' Alıntı:
S.A.
5 Aylık lisans alındı baya ilgili ve kibar bir arkadaşımız kendisine teşekkur ederim programı henuz kullanmadım kullanıp burda inşallah detay belirtecek fırsatım olur.
Herkese hayırlı işler
RifatOzkan' Alıntı:
1 adet lisans aldim sagolsun ilgilendi en ince ayrintiya kadar hesap da kasilmaya basladi
photographer_83' Alıntı:
Yaklaşık 10 gun once programı 3 aylığına satın aldım gercekten surekli guncellenen ve yenilikler eklenen başka bir program yok oldukca memnun kaldım
unicaglar' Alıntı:
Bir adet lisans satın alındı. Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkur ediyorum..
AldenMaster' Alıntı:
1 aylık daha guncelledim lisansı aldığımdan bu yana cok sık guncelleme geldi cok sık ozellik eklendi ve hesaplarıma harika organik takipci kastım şahane ^^
AdemAtbas' Alıntı:
programı aldım, kullanıyorum şuana kadar gayet guzel ve stabil
Cerievis' Alıntı:
Lisans alındı sıkıntısız calışıyor.
TahirBenk' Alıntı:
selam aldım ben cok ilgili bir arkadaş umarım aktif bir sonuc alırım, alacak gibiyim de istatislikler oyle gosteriyor. teşekkurler ilgili arkadaş
hero87' Alıntı:
15 gun once programı 1 aylık olarak satın aldım. Yorum yapmak icin 15 gun bekledim. %300 bir performans aldım 15 gunde. Program cok rahat kullanılıyor ve stabil calışıyor. Yakın zamanda lisansımı uzatacağım.
emregnlts' Alıntı:
gayet guzel ve stabil calışıyor teşekkur ederim.
furkaned' Alıntı:
Arkadaşın ilgisine hayran kaldım. Teşekkurler
melancholiac' Alıntı:
1 aylık lisans alındı. teşekkurler.
yukseloguzhan' Alıntı:
1.5 ay once instapro hesabi alinmis bugunde @komedicini sayfasinda reklam calismasi yaptirilmistir. Kesinlikle hakkı olan ucreti almiyor forumda karşılaştiğima ve iş yaptiğima en cok sevindiğim insandir kendisi samimiyetine ve durustlugune sonuna kadar guvenebilirsiniz.
bigboss01' Alıntı:
1 aylık deneme alındı sonucu paylaşacağım suan icin arkadaş cok hızlı sekılde ilgilendi teşekkurler
PROGRAMDAN ORNEK EKRAN GORUNTULERİ
Menuler
TAKİP MENULERİ
ONEMLİ BİR NOT;
Turkiye'de instampro dahil nereden yazılım alırsanız alın iadesini yapamazsınız. Lisans teslim edildikten sonra iade olayı kesinliklegercekleştirilmeyecektir. Bunun sebebi yazılımımızı korumamızdır. Yazılımın satışı kadar yazılımın guvenliğide bizim icin onemlidir.
Yazılımın kimden, nereden alındığının bir onemi olmadan, yazılımı kullanan tum kullanıcılar, iade edilemeyeceğini kabul etmiş sayılır.
Satın aldığınız lisansların satışı veya devir edilmesi serbesttir. Satın aldıktan sonra dilerseniz satabilirsiniz / devredebilirsiniz.