Merhabalar
Yeni projem olan durumbegen.com beta yayınını cıkarmış buşunuyoruz. Sistem baştan yazılmıştır. Anlık 10.000 kişiye kadar online kullanıcı desteklemektedir. Kasılma sorunu yoktur.
Sistem Giriş Sayfası : durumbegen.com
İletişim E Maili: uyelik @ durumbegen.com
APP Giriş Sayfası :http://apps.facebook.com/durumbegen_com/
Sizden isteğim herkes uylamayı denesin ve sorunları bu başlık altında toplayalım. Yorumlarınız cercevesinde uygulamanın stabil versyonunu cıkartıcağız.. Onerilerinizi eleştirileriniz bekliyorum..
Siteye ulaşamayanlar DNS ayarlarını 8.8.8.8 yaparsa sorun duzelicektir.
Hata aldığınızda adım adım anlatınız Orn; Şu linki yapıştırdım, şu hatayı aldım gibi..
Hata alan veya beğeni gelmeyen arkadaşlar Uygulamayı Kaldırıp tekrar yuklesinler..
- Ucretli uyeler profillerinde hızı deneyebilir.
- Sayfalarda ki paylaşımları şuan icin beğendiremessiniz.
- Hata aldığınızda lutfen hatayı adım adım anlatın..
- Beğeniler gitmesse lutfen linkleri paylaşın
Uygulama Nasıl Kullanılır ?
-durumbegen.com dan giriş yapıp ve gerekli izinleri verin
-Cıkan kutucukları dolduruyourz ve "devam et" butonuna basıyoruz.
-Aboneliklerin acık olmasına dikkat ediniz . (Ayarlar)
-Paylaşdığınız durumun "herkeze acık" olmasına dikkat ediniz.
-Profildeki yaşınızın +18 olması gerekmektedir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
SSS
Neden sayfa yonetim izini istiyorsunuz?
-Otomatik sayfa yonetimi uzerinde calışmaktayız. Onceden belirlediğiniz durumları, videoları, bağlantıları vb paylaşımları otomatik olarak sistem paylaşıcaktır ve otomatik olarak beğeni gelicektir. Boylelikle sayfanız her daim guncel olucaktır.
Ozellikler:
Link Paylaşma; Linki istediğin saate bekletme; Linke durum mesajı ekleme; Otomatik yorum; Otomatik Beğeni; Otomatik yorum beğenisi; Not oluşturma; İstediğiniz saatler arasında paylaşım; Tum sayfalara manuel paylaşım atabilme; Hata bildirim sayfası ; Ucretli uye oduğum zamanda bir başka durumları beğenmeye devam edecek miyim?
- Hayır, ucretli uyelerimiz başkalarının durumlarını beğenmezler.
Ucretli Uyelik almak icin ne yapmalıyım?
- [email protected] adresine mail atmanız yeterlidir. Uygulama icinden de online olarak satın alabilirsiniz.
Bir durumu kac kere beğendirebilirim?
- Elit ve ustu uyelerimiz aynı durumu istedikleri kadar beğendirebilirler.
Kac kere durum beğenebiliyoruz ?
- Durum beğenme sınırı yoktur. Gun icinde istediğiniz kadar beğenebilirsiniz
Uygulama kapanır mı ?
- Hayır, kesinlikle boyle bir şey soz konusu değildir.
Neden GSM ADRES vs ihtiyac duyuyorsanız?
- Durumbegen.com, Bink LTD ŞTİ nin markasındır ve her uyeliğiniz faturalandırılmaktadır. Faturalara GSM Adres yazmak zorunludur.
Bu sistemin ne gibi faydası var ?
-insanlar cok beğeni olanlara bakarak size hit kazandırdılar ve sayfanıza uye olurlar, populer olan veya populer gozuken her zaman bir adın ondedir.
Profil bilgilerimi değiştirdim sadece 25 kişi beğeniyor Neden?
- Uygulamayı kaldırıp baştan yuklerseniz sorununuz duzelecektir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Uygulama Kuralları
-Ozel geliştirdiğimiz kelime filtresi ile kotu niyetli paylaşımların kullanıcıları direk eğlenilecek ve kotu niyet teşkil ettiği icin takibe alınıp hakkında suc duyurusunda bulunulacaktır.
- Kufur, Argo, *****grafik yayınlar, siyasi vb. insanların fikirlerini ve ozgurluklerini etkileyecek paylaşımlarda bulunmak yasaktır. Bu tur paylaşımlarda bulunanlar uygulamadan engelleneceklerdir.
-*****grafik vb. paylaşımı yapanlar direk facebook a şikÂyet edilerek sayfaları ve profili kapatılacaktır.
-Uygulama ucretsiz uyeler icin beğeni limiti 35 kişi ile sınırlıdır. (Max 25 kişi gelir, ortalama 20 kişidir.)
-Ucretsiz uyeler fotoğraf, video, bağlantı, sayfa durumlarını beğenemezler.
-Bir profil diğer bir profilin durumunu beğenemez.
-Bu uygulama aracılığı ile ticaret yapanlar icin ozel takip başlatılıp hukuki yollara başvurulur.
-Kullanıcılar kendi arzuları ile uygulamaya giriş yapıp oluşabilecek sorunlardan oktay.la ve tum ekip sorumluluğu değildir.
-İlişki durumu ozel hayata girdiği icin beğeni durumu pasif olarak ayarlanmıştır.
-Uygulamada ki acıklardan yararlanarak kotu niyet teşkil eden kişi ve kuruluşlar hakkında takibe gidilir ve hukuki yollara başvurulur.
-Ucretli uyelerimizi referans olarak gosterme hakkı gizlidir.
-Uyelik paketlerinde değişiklik yapma hakkımız gizlidir.
-Uygulamayı kullananlar kuralları okumuş ve kabul etmiş olarak sayılır.
Teşekkur ederiz.