Fenerbahce Teknik Direktoru Jorge Jesus, deplasmanda 3-1 yendikleri Sivasspor macının ardından yaptığı acıklamada, bugunku galibiyetin takımı icin cok onemli olduğunu vurgulayarak, "Rakibimizin arkasından geliyoruz, dolayısıyla oynadığımız her macı kazanmamız gerekiyor." dedi. Hakem yonetimiyle ilgili de konuşan tecrubeli teknik adam, "BeşiktaşGalatasaray macında beni ilgilendiren şey, umarım iyi bir hakem yonetimi olur, macın seviyesini kaldırabilir. Benim icin onemli olan konu bu." değerlendirmesinde bulundu. Super Lig'in 32. haftasında Sivasspor ve Fenerbahce, 4 Eylul Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Mucadele, Fenerbahce'nin 3-1 ustunluğu ile sona erdi. Sarı lacivertliler mac fazlasıyla lider Galatasaray ile arasındaki 6 puanlık farkı 3'e indirdi. Fenerbahce bu macın ardından puanını 67 yaptı.
Macın ardından Fenerbahce Teknik Direktoru Jorge Jesus acıklamalarda bulundu.
"Bugun galibiyet bizim icin cok onemliydi. Rakibimizin arkasından geliyoruz, dolayısıyla oynadığımız her macı kazanmamız gerekiyor. İlk yarıda ustun taraf bizdik. İkinci yarıda cok baskılı oynamadık. 2-3 tane İrfan'ın iyi kurtarışı vardı. Bizim icin genel olarak guzel bir galibiyet oldu. Cok da net girdikleri pozisyon yoktu. İyi bir galibiyet oldu. Luan Peres'i tebrik ediyorum, sanki 7 ay değil de 7 gun uzak kalmış gibi oynadı."
"Bizim yapmamız gereken şey kendi işimize odaklanmak. Rakibimizi duşunmemeliyiz. Galatasaray'ın arkasından geldiğimiz icin butun maclarımızı kazanmamız gerekiyor. BeşiktaşGalatasaray macında beni ilgilendiren şey, umarım iyi bir hakem yonetimi olur. O macın seviyesini kaldıracak kapasitede bir hakem yonetimi olur umarım. Benim icin onemli olan konu bu."