Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir duzenleme yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Kuruluna katıldı. Programda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da yer aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Universitesi Kongre ve Kultur Merkezi'nde duzenlenen Memur-Sen Genel Kurulu'nda acıklamalarda bulundu.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından onemli satır başları:
-Memur Sen'in 7. Genel Kurulu'nun ulkemiz, milletimiz ve tum kamu personelimiz icin hayıtlara vesile olmasını diliyorum. Bayrağı devredecek arkadaşlarımıza gayretleri ve hizmetleri icin teşekkur ediyorum. Memur Sen'in kurucusu Mehmet Akif İnan'ı rahmetle yad ediyorum. Memur-Sen gibi onemli bir muessese bıraktı.
-Memur Sen kamu gorevlilerimizin hakkını savunma yanı sıra milli iradeye sahip cıkan cesur duruşuyla da temayuz etmiştir. Memur-Sen daima tavrını haktan, adaletten ve demokratik değerlerden yana koymuştur. Milli iradeyi hedef alan tum girişimler karşısında dik durmuştur. Memurların meseleleri kadar İslam coğrafyasındaki kanayan yaralarımızı da gundeme getiren bir vicdan hareketi olmuştur.
-Ulkemizle birlikte dunyanın dort bir tarafında hakları ciğnenen tum mazlumlara da kol kanat germiştir. Cetelerle, mafyayla, cuntacılarla mucadelemizle hep yanımızda olan Memur-Sen'e teşekkur ediyorum.
-300 milyar dolar getireceğim yalanını atanlar 1999 depreminden sonra IMF komiserlerinin cantacılığını yapıyordu. Bugun Merkez Bankası'nın 122 milyar dolar doviz rezervi var. Yalan sanatını oğrenmek isteyen Bay Bay Kemal'e muracaat edebilir.
-6 Şubat'ta Turkiye cok daha yıkıcı bir deprem yaşadı. Asrın felaketine maruz kalsak da mi,lletimizi enkazların altında bırakmadık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(6 Şubat depremleri) Devletimizin tum kurumlarıyla halen sahadayız. Secim gundeminden bağımsız olarak bolgedeki tum calışmaları gunbegun takip ediyoruz."

Secimden sonra yeni meclis calışmasıyla 7500 lira uzerinde emekli maaş alan vatandaşlarımızıda sevindirecek bir guzel haberi inşallah sizinle paylaşacağım.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir duzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sozumuzu yine tutacağız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Artan kiralar) TOKİ vasıtasıyla daha fazla konut ureterek, memur ve ucretlinin refah kaybının onune gecerek, bu meseleyi mutlaka cozume kavuşturacağız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Deprem sonrası ozellikle buyukşehirlerimizde aniden artan kira fiyatlarıyla ilgili de gerekli hazırlıkları yapıyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ne Kılıcdaroğlu ve ortakları gibi devletimizi FETO'culere ve boluculere teslim edeceğiz, ne de sırf siyasi goruşu sebebiyle birilerini dışlayacağız."