Facebook Sayfanızın linki : (pm)
Facebook Sayfanızın iceriği : Prison Break / Yabancı Dizi
Sayfanızın Uye Sayısı : 210 K
Gunluk ortalama eklenen yeni uye sayısı : (olcmedim)
İstenen Ucret : 3300 TL
Odeme Şekli : İş Bankası Havale
Detaylar: 1999 yılından beri internet sektorunde 13-01-2008 tarihinden beri de iyinet forumlarındayım. Bugune kadar da herhangi bir şey satmadım. Sayfamı 20 Mart 2008 tarihinde acmışım ama hic ilgilenemedim. Gecen gun bir arkadaşıma sayfa lazım olunca satma fikri de aklıma duştu. Cunku muhtemelen bundan sonra da ilgilenemeyeceğim , işlerim cok yoğun. Olur da alanında kullanan olursa verdiği parayı kazanacaktır.
Sayfa Yaşı : 20 Mart 2008 - 4.5 Yıllık Sayfa
Sayfa Sahipliği : Bugune kadar hic el değiştirmedi. Tek Admin
Sayfa Gecmişi : Sayfada asla reklam paylaşılmadı, uyelere mesaj atılmadı.Otolike gibi hile hurdalara asla girilmedi. Sayfayı terkeden neredeyse yok.
Sayfa Fiyatı : Bu sayfa eğer yabancı dizi siteniz ya da hayran siteniz varsa işinize yarayacaktır. İngilizce ağırlıklıdır, Turkce sitelerinize de getirisi olur ama İngilizce bir siteye daha cok fayda sağlayacaktır. Sayfa cok cabuk şekilde buyuyebilir, bugune kadar toplasanız yani 4.5 senede 10 paylaşımım ya olmuş ya olmamıştır. Sayfa kendi kendine buyumuştur. İlgi ile iyi yerlere geleceğine eminim. Sayfa niche dediğimiz ozelleşmiş bir sayfadır. Yani buradaki tum kitle spesifik bir ilgi alanına sahiptir. Genel sitelere gore bu sebeple daha değerlidir.
Bunun haricinde yaşı, hic reklam yapılmış olmaması, potansiyeli ve ozel ilgi alanı dikkate alınmazsa 210.000 beğenilik bir sayfaya gore pahalıdır. Yani alıp reklam satarım diyorsanız , dizi projeniz yoksa daha uygun sayfalara bakmanızı oneririm.