KISA SURELİĞİNE FİYATLAR AŞAĞI CEKİLDİ! Kampanyayı Kacırma !
Arkadaşlar bu işte yeniyiz oncelikle onu soyleyeyim. Şimdi, planım şoyle: İlk olarak ilk 5 kişiye bedava 200 er uye,
Sonrasında ise 5 kişiye, 10.000 uye cekimi referans amaclı 5 TL'den yapılacaktır. KISA SURELİĞİNE FİYATLAR AŞAĞI CEKİLDİ! Kampanyayı Kacırma !
Ayrıca 10k'dan fazla alışveriş yapan butun arkadaşlara abone bonusumuz mevcuttur.
Aktiflik Hakkında;
*Butun hizmetler organik ve Turk uyelerden oluşmaktadır*
***Hizmetlerimiz***
--Facebook beğeni & abone & liste & durum--
Tamamen Organik ve Turk kullanıcılar!
5k: 3 :tl: KISA SURELİĞİNE
10k+1k : 7,5 :tl: (+%10 bonus) +1k abone KISA SURELİĞİNE
20k+3k : 15 :tl: (+%15 bonus) +2k abone KISA SURELİĞİNE
50k+10k : 40 :tl: (+%20 bonus) +5k abone KISA SURELİĞİNE
100k+25k : 75 :tl: (+%25 bonus) +5k abone KISA SURELİĞİNE
Tam tersi de gecerlidir, yani 10k abone alana,1k fazladan abone ve 1k sayfa beğenisi kasmaktayım.
--Ask.fm yanıt beğeni --
1k : 0,75 :tl: KISA SURELİĞİNE
--Twitter takipci ve retweet arttırma--
daha sonra hizmetlerimiz arasına eklenecektir.
***İletişim***
*pm'den telefon numaramı alabilirsiniz.(tabii ki her isteyene verilmeyecektir)
*Ayrıca yakın zamanda bir web sitesi kurup, siparişleri form ile almayı ve sizin de işinizi kolaylaştırmayı duşunuyorum. Umarım, duşunduğum kadar profesyonel calışabilirim. Konumu okuduğunuz icin alan almayan herkese teşekkur ederim
MSN:[email protected]
***Odeme Secenekleri***
***Neden seni secmeliyiz?***
*Bugune kadar kimsenin hakkını yememeye elimden geldiğince dikkat ettim, beni bilen bilir. Simdi de elimden gelen gayreti gostereceğim.
*Tabii ki sizin goruşlerinizi de her zaman olduğu gibi dikkate almaya calışacağım.
*Abone sayılarınızı verdiğiniz siparişten biraz daha yuksek tutacağım tabii ki,insanların beğeniyi bırakması durumuna karşılık alınmış bir onlem.
*İnsanların cıkıp cıkmaması sizin paylaşımlarınıza bağlıdır ama ben yine de elimden gelen yardımı gostereceğim.
*Ben ticarete al-sat olarak değil gercekten arkadaş kazanma ve esnaflık derecesinde bakıyorum. Zaten coğu dostumu bu işlerden kazandığım da soylenebilir. Cok bir karım yok bugune kadar yaptığım işlerden. Karım yanıma kalan dostluklar
*EN COK dikkatimi ceken konu sunucunun sıfırlanması durumunda arkadaşlarla bağlantı kurulamayıp forumda ceşitli konuların acılıyor olmasıydı,bu yuzden Profil veya sayfa bilgilerinizi alışverişimiz tamamlanana kadar kayıt altında tutacağım.
* Ayrıca, musait olmadığım zamanlarda mutlaka aynı gun size ulaşıp sorununuzla alakalı konuşurum o yuzden bu arkadaş siparişi aldı haber yok demeyin sonucta oğrenciyim
Ve ayrıca bu forumdan da T-hunter'a COK TEŞEKKUR ediyorum, benimle gercekten cok ilgilendi. Allah razı olsun.
Bu arada, sayfalarınız kapatıldığı takdirde telafisini yapıyorum.
***Referanslarımız***
SeaMs' Alıntı:
Oha oha diyorum beyler mukemmel super hız herşey. Arkadaşlar Bence Alın yani kesin. Organik aboneler full turk. Oneriyorum.
Genişletmek icin tıkla ...
KolerAsk' Alıntı:
İşini harika yapıyor . Cok teşekkur ederim hocam
ketos' Alıntı:
Guvenilirdir Ask.fm Beğeniler Gelmiştir.
emir3131' Alıntı:
teşekkurler !!!
DeathLeSs~' Alıntı:
Arkadaş guvenilirdir . Refarans cekimini yaptı . Hayırlı işler.
Blume' Alıntı:
Arkadaş guvenilirdir, 250 Abone Gelmiştir Hayırlı İşler
memomimet' Alıntı:
Arkadaşlar Siparişimi Verdim Ve artmaya başladı
Guvenilir arkadaşlar
xdarksoul1x' Alıntı:
Arkadaş Guvenilirdir Şiddetle Oneriyorum Bu Fiyatlar Kacmazzz
yasin_21' Alıntı: