merhaba bugun bilgisayarıma giriş yaptım herşey normal bir dosyayı actım ve ne goriyim dosyalar media player ile acılıyor sonra gorev yoneticisinde abuk subuk bi işlem varmı diye kontrol etme amaclı gorev yoneticisine gircekdim ve bi bakdım kullanıcı adı ve şifre istiyor sonra k. adı ve şifreyi yazınca şifre veya kullanıcı adı hatalı dedi sonra registry cmd her turlu sistem programına girdim ama hepside kullanıcı adı ve şifre istedi ondan sonra farkettimki yandex, bir kac tane steamden indirdiğim oyun ve bir clear programı calışırken diğer programlar calışmıyor ayrıca download yapamıyorum neyse o clear programında dosyaları oto. taratmaya calışdım hata verdi mecburen manuel olarak taramaya başladım iyi guzel bilgisayar dosyaları onume dizildi hepsini manuel olarak taradım taradım... taa ki sistem dosyasına gelene kadar. normalde sistem dosyamın adı PCtroll idi ama sistem dosyamın adının ANONYMOUS LOGON olarak değişdiğini gordum taramaya calışdım ama hata verdi sonra anonymousun bir hacker grubu olduğunu oğrendim ama cini hackleyebilecek adam neden benim pc mi hacklesinki veyaa hackledimi haclemedimi noldu cevaplarınızı bekliyorum...(ekran goruntusu gonderemedim cunku ekran alıntısı aracıda calışmıyor)
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 7
- bilgisayar programlarına giremiyorum