Bakan Bilgin: KHK'lılar neden atıldı? KHK'larla atılanlar Turk Devletini faşizan bir darbeyle ele gecirmeye calışan NATO karargahı uzerinden işgal etmeye calışan askerler KHK ile atıldılar Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Vedat Bilgin A Haber canlı yayına katılarak gazetecilerin sorularını cevapladı.
Gazetecilerin FETO ve KHK'lıların durumlarına ilişkin sorduğu soruya karşılık Bakan Bilgin şu acıklamalarda bulundu:
Şimdi burada şunu ayırt etmemiz lazım, birinci mesele CHP neden PKK ve siyasi uzantısıyla işbirliği icerisinde, ikincisi Kılıcdaroğlu FETO'culere ve KHK 'lılara neler vaadediyor. KHK'lılar neden atıldı? KHK'larla atılanlar Turk Devletini faşizan bir darbeyle ele gecirilmeye calışan NATO karargahı uzerinden işgal etmeye calışan askerler KHK'yla atıldılar.
Ben onların Sincan'da yargı sureclerini izledim, o kadar alcakca...Hakim soruyr 'bu ucakta sen misin?', 'evet bana benziyor diyor' diyor. Hakim, 'bomba atmışsın' diyor, 'o ifade benim değil' diyor. . Meclis'te bulunduğum sure icerisinde her hafta gittim mahkemeye. O alcaklar 250 vatandaşımızı şehit ettiler, başta bizim Rahmetli Erol olmak uzere tanıdıklarım var. Şimdi bunlara mesja veriyor, 'KHK'lıları cıkaracağız', diyor. Onlar da bilet almışlar, donecekler. Bu defa Milli Ordu'ya operasyon yapmak uzere yeniden hareket gecerler.
3. meselede şu CHP Turkiye'nin meseleleriyle ilgili bir konuyu gundeme getirmek yerine secime giderken neleri gundeme getiriyor. CHP'nin projesinin ozu şu birinci hafta 300 milyar dolar Turkiye'yi borclandıracağım dediğinden daha buyuk bir projesi var mı?