Arkadaslar ßen Ortalama 8-9 Aydır Win 7 Kullanıyorm ßazı Kucuk Sorunlar Oldu Halletım Ama ßen Şuan ki ßu Sorunu ßi Turlu Halledemedım Lutfen Ciddiyetle Yardm Etmenızi ßeklerim Sizlerden...

Sorunum Şu : ßilgisayarma 1 Ay Once Format Attm Ve Tekrar Win 7 Yukselttım Herhangi ßir Sorun Yasamadım ßuqune Kadar...

ßuqun İcinden Cıkamadııqm Sorn iSe ßilgisayardan Hic ßir Sekilde Ses Cıkmıyor Her Seyi Denedıqımi Tahmın Edebılıyorm Ama Care ßulamadım ßi Turlu...

ßir Ara Pc Kendi Reset Attı Kendiğinden Ondan Sonra Ses Cıkmaz Oldu Sanırsam....

1 ) Sonra ßaktm Ses cıkmıyor Pc Reset Attm Duzelir Umidiyle Olmadı...

2 ) Tum Kabloları ßæktm Girişleri Kontrol Ettim Ses Yuksekliğini ßæktm Acık Ama Dısarıya Ses Vermıyor Cok Uqrastm Olmadı.....

3 ) Media Player, Winamp Vb Oynatıcı Programlarndan Olabileceqıı Duşundum Ama O da Deqil ßundan 2 Saat Oncesine Kdar Ses Vardı Şimdi Yok...

4 ) Daha Sonra Anakart Cdsinden Ses Driver Kurmaya Denedım Şoyle ßir Hata Verdi

'' Does not support this Operating System : WNT_5.1P_MCE ''

ßæktm Yine Olmadı....

5 ) Ses Guncellemelerini , Denetm Masası Ses Ayarlarnı , BIOS dan ßile Enaple Olup Olmadııqnı Kontrol Ettm... Yine ßirŞey Yok Elde Var Sıfır....

Lutfen ßana ßir Yardım Edin ßu Sorun Sadece ßende Olmamıs ßir Cok Kişide Olduqunu Gordum....
Arastrdm Ama ßenm Sorunum Duzeldi Diyeni Goremedim Veyahutda ßen Oyle Zannediyorumm...

Onerilerinizi ßeklıyorm Arkadaslar İyi Forumlar !!!