Face Sayfalarda Gizli Admin Tehlikesinin Son Magdurlarindan OLMAYIN!!!​

Arkadaslar bildiginiz uzre bir sure once gizli admin olayi Facebook tarafindan kaldirildi. ANCAK Facebook'un kaldirdigi sadece yeni gizli admin atamasiydi. Yani eskiden duran gizli adminler halen aktive edilebiliniyor.

O ZAMAN NE YAPACAGIZ?

bu mevzuu bize 3 secenek birakiyor:

1- Gizli admin yasagi geldikten sonraki bir tarihte acilmis olan sayfalari almak
2- Gozumuzu karartip, paramizi riske atip o sayfayi calinma ihtimaline ragmen almak
3- Bir sure face sayfa alimindan uzak durmaktir ki bir dolandiricinin 10 gizli admini olsa ve 5 sayfasi olsa. Ancak o sayfalarini 2 kere satabilir. cunku her bir satista 1 gizli admini aciga cikacagindan, 5 sayfayi da iki kere satsa 10 gizli admini de aciga cikacaktir. ve o saatten sonra satacagi sayfada bir daha geri alinamayacaktir. Bu sebeple ya coook guvenilir olan kisilerden ve onlarin butun bilgilerini alarak yapin ticaretinizi. Yada bir sure face isini erteleyin.

Not: Bunlar benim dusuncelerim. Karsisina hic dolandirici cikmayan anlayamayabilir bu dediklerimi sacma bulabilir. Ben sadece kendi dusuncelerimi paylastim.