Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıcdaroğlu, secime saatler kala calışmalarına Ankara'da devam etti. Ekonomiye ilişkin mesajlar veren Kılıcdaroğlu hicbir fakir ailenin elektrik, su ve doğalgazının kesilmeyeceğini soyledi. ''Aile Destekleri Sigortası"ndan da bahseden Kemal Kılıcdaroğlu, ''Bir sozum var hicbir kadını bir erkeğe muhtac etmeyeceğim.'' dedi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Ankara'da duzenlenen "Aile Destekleri Sigortası" buluşmasında konuştu.
Kılıcdaroğlu'nun konuşmasından one cıkanlar şoyle:
''Her evde asgari bir gelir guvencesinin olması lazım. Bir anne 'Son 6 aydır kendime hicbir şey almadım.' diyor. Demek ki bir sorunumuz var. Sizin sorunlarınızı cozeceğim.
''HİCBİR FAKİR AİLENİN ELEKTRİĞİ SUYU DOĞALGAZI KESİLMEYECEK''
Eğer bir cocuk yatağa ac giriyorsa ben niye siyaset yapıyorum? Engelliye bakan annenin sosyal guvenlik priminin devletin yatırması lazım. Benim bir sozum var hicbir kadını bir erkeğe muhtac etmeyeceğim. Hicbir fakir ailenin elektriği suyu doğalgazı kesilmeyecek.
''TEK HEDEFİM ADALETİ GETİRMEK''
Benim tek hedefim bu ulkeye adaleti getirmek ve her evde huzuru sağlamaktır. Bundan emin olmanızı isterim.''