Uygulamanıza izin veren tum kişilerin duvarına mesaj atmak istiyorsanız bu uygulama tam sizin icin.

* Uygulamanın ozellikleri nelerdir ?
- PHP ile yazılmıştır.
- Diğer uygulamalara entegre edilebilir.
- Uygulamanıza izin veren tum kullanıcıları gorebilme.
- Tum kullanıcıların facebook id - e-mail adreslerini gorebilme ve liste halinde kaydedebilme.
- Tum kullanıcıların facebook profil adreslerini ve cinsiyetlerini gorebilme.
- İzin veren kullanıcıların duvarına istediğiniz zaman istediğiniz mesajı gonderebilme.
- Yonetim panelinden duvar ayarlarını kolayca yapabilir ve mesajları oradan atabilirsiniz.
- İsterseniz '.. aracılığı ile' yazısını kaldırabilirsiniz.
- İsterseniz sınırlı sayıda kişilere gonderme veya tum herkese gonderme.
- Cinsiyet secimine gore gonderme (sadece kızlara, sadece erkeklere, tum herkese)
- ID aralığı ile gonderme. (Mesela 0-100 arası kişilere ardından 100-200 arası kişilere)
- Sadece sectiğiniz, istediğiniz kişilere gonderme.

* Uygulamada 2 ceşit mesaj gonderme şekli vardır
- Normal Post -> Kime gonderildiğini veya gonderilmediğini gosterir, hızlı post atar, ek olarak izinleri gunceller.

- Etiketli Post -> Kime gonderildiğini veya gonderilmediğini gosterir, izinleri kontrol etmez, listede olan herkese gondermeye calışır, izinleri kaldıranları es gecer. Hızlı mesaj atar. Mesajı atan kişinin arkadaşlarından rastgele X sayıda arkadaş etiketler. (her seferinde değişik arkadaşlar)

* Bu uygulama ile benim kazancım ne olacak ?
- İstediğiniz uygulamaya entegre edebilirsiniz ve boylelikle istediğiniz amacla kullanıp verdiğiniz paranın fazlasını cıkarabilirsiniz. (orn. sayfa reklamı, kendi reklamlarınız)

* Gerekenler
- Domain
- PHP destekli host.

* Kurulum
- Uygulama kurulumunu isterseniz kendiniz yapın eğer yapamıyacaksanız ucretsiz olarak yaparım.

* Bilmeniz gerekenler
- Uygulamanız facebook tarafından banlanırsa kesinlikle ben sorumlu değilim.
- Satın alan kişi, ustunde değişiklik yapıp satarsa veya paylaşırsa hakkım haramdır.

* Fiyat ve Odeme
- 15$. Odeme olarak sadece Paypal kabul edebilirim, yurtdışından olduğum icin başka secenek bulamadım.

Arkadaşlar size onerim, facebook kullanıcıların ilgisini cekecek bir uygulama yapmanız ve bu uygulamayı entegre etmenizdir. Elimde bi ceşit 'Takipcilerini Bul' (tabii ki verdiği sonuclar gercek değil, gercek sonuclar vermesi icin araştırdım da bulamadım yada yok) uygulaması var, satın alan kişi isterse yanında ucretsiz olarak verebilirim.

Ornek Takipcilerini Bul uygulaması: http://apps.facebook.com/takipcileribul/

Buradaki bilgiler yetmiyorsa, aklınıza takılanlar varsa, ozel mesaj ile MSN adresinizi atıp, istediğinizi sorabilirsiniz.

Demo -> Tıkla
Kullanıcı Adı: demo
Şifre: demo