Avcılar'da bir telefon bayisinde işe başlayan genc, calıştığı yerden cep telefonunu calarak kayıplara karıştı. B.C.'nin cep telefonunu caldığı anlar iş yerinin guvenlik kamerasına yansıdı. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir telefon bayisini işleten Erdal Tambahceci, 6 aydan bu yana birkac cihaz getirerek satan ve calışmaya ihtiyacı olduğunu belirten B.C.'yi işe almaya karar verdi. Berkay C. işe başladığı gun, cep telefonu mağazasından cep telefonu caldı.
HIRSIZLIK ANI GUVENLİK KAMERASINDA
Once cep telefonunu cebine koyan ardından boş kalan kutuyu alıp karnında kemerinin altına saklayan B.C.'nin cep telefonunu caldığı goruntuler iş yerinin guvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu B.C.'nin HIRSIZLIK yaptığı anlaşılınca, işyeri sahibi B.C. ye ulaşmaya calıştı ama başarılı olamadı. İşyeri sahibi Erdal Tambahceci, "Cocuk iş istedi. Biz de işe aldık. Deneme surecindeydi. Cıkmasına beş dakika kala baktım kıvranıyor. Telefon alınmış kutu da alınmış fatura da alınmış. Telefon 10 bin lira. 6 aylık bir cihazdı.10 bin lira tezgah fiyatımız vardı. Birkac cihaz almıştık ondan. Ağabey benim calışmam lazım paraya ihtiyacım var deyince biz de işe aldık onu, yardımcı olmak adına. Genc cocuk değerlendirelim dedik.İşimiz teknik olduğu icin gencler daha verimli oluyor." dedi. Tambahceci " Maaşımdan kes deseydi yardımcı olacaktım. Calması benim zoruma giden " şeklinde konuştu.