Beşiktaş Kulubu Başkanı Cebi:"Kafamda boyle bir duşunce yok. Beşiktaş'ın başkanıyım, burası cok onurlu ve gururlu bir gorev yeri" Beşiktaş Kulubu Başkanı Ahmet Nur Cebi, Turkiye Futbol Federasyonunun (TFF) haziran ayında yapılacak başkanlık secimi icin aday olmayacağını soyledi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 3 nolu sahanın acılışında basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Cebi, "Kafamda boyle bir duşunce yok. Beşiktaş'ın başkanıyım, burası cok onurlu ve gururlu bir gorev yeri. Burada faydalı olmaya talibim. Bunu kimlerin cıkardığını bilmiyorum. İyi niyetli isteyenler olabilir, onlara teşekkur ediyorum." diye konuştu.
TFF Başkanı Mehmet Buyukekşi'yi başarılı bulmadığını aktaran Cebi, "Mevcut federasyon başkanının iyi niyetli olduğuna inansam da calışkan olduğunu kabul etsem de başarılı olduğunu duşunmuyorum. Kendisinin yerine bir başkasının goreve devam etmesini tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.
Cebi ayrıca depremler nedeniyle ligden cekilen Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'nin macları icin TFF'nin aldığı kararı bir kez daha eleştirerek, şunları kaydetti:
"UEFA'ya goruşunu, bu durum sağlıklı mı diye sorduk, henuz cevap gelmedi. O konuda ısrar ediyoruz. Yapılan uygulamanın sağlıklı olmadığını duşunuyoruz. Depremden etkilenen iki ilin takımının ligde dondurulup devam etmesi cok doğal bir şey. Ben de destek verdim. Uygulamalar cok basit ve net. Herhangi bir takım ne nedenle ligden cekiliyorsa oynadığı maclar dahil olmak uzere gecersiz sayılır. Bunu yok hukmunde kabul edip kafanıza gore karar alacaksınız, bunu depremin ucuncu gunu gundeme getirip bizi zor durumda bırakacaksınız. Cok rahatsız olduğum konulardı. Ben deprem sonrası elimden gelen her şeyi yaptım. Benim onceliğim oradaki insanlara hizmet etmekti ama bu arada hayat devam ediyor. Depremi hicbir zaman unutmayacağım, elim hep orada olacak. Bunları laf olsun diye konuşan insanlara yaptıklarının doğru olmadığını soylemek zorundayım."