İş dunyası temsilcileri, sosyal medya hesaplarından yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Turkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından acıklanan yeni kabinenin, ulkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ankara Sanayi Odası (ASO) Yonetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıc, Turkiye Cumhuriyetinin 100. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından oluşturulan yeni kabinenin ulke, millet ve sanayiciler icin hayırlı olmasını dileyerek, "Ulkemiz ve sanayicilerimiz icin cok emek veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a Meclisim, Yonetim Kurulu Uyelerim ve sanayicilerimiz adına bilhassa teşekkur ederim." ifadesini kullandı.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gursel Baran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki Turkiye Yuzyılı'nın ilk kabinesinin, ulkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.
Turkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandoken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde kurulan yeni kabineyi esnaf ve sanatkar camiası adına gonulden tebrik ettiğini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Ulkemizin geleceği icin onemli bir sorumluluk ustlenen her bir kabine uyesini kutluyorum. Her birinin Turkiye Yuzyılı'nda ulkemizin kalkınması ve refahı icin onemli bir katkı sağlayacağına inancımız sonsuz."
Organize Sanayi Bolgeleri Ust Kuruluşu (OSBUK) Başkanı Memiş Kutukcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından acıklanan yeni kabinenin ulkeye, millete hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:
"Tum bakanlarımıza başarılar diliyorum. OSB camiamıza buyuk katkıları olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, verdikleri tum destekler icin yurekten teşekkur ediyorum. Bakan Yardımcılığı doneminde de her zaman yanımızda olan yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Bey'i tebrik ediyorum."