arkadaşlar bu konuyu aramadığım forum ve site kalmadı ama nafile bulamadım son olarak burada konu acmayı uygun gordum.benim sorunum normalde windows 7 ultimate kullanıyodum gecenlerde format atıp win 7 home premium a cevirdim ve bi ara gorev yoneticisine girmem gerekti ve baktımki gorev yoneticisinde performans bolumunde işlemci sayısı iki olarak gozukuyo bilgisayarım-sistem ozelliklerinden girip bakınca yine aynı işlemci sayısı 2 yazıyo ama benim pc 4 cekirdekli intel Q8400 işlemci kullanıyorum daha onceki kullandığım işletim sistemlerinde boyle bir sorun olmadı boyle bişeyde başıma ilkkez geliyor zaten bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı acaba...? ufak bir ekleme daha yapmak istiyorum gecenlerde kardeşim pc ye şifre koydugum icin bilgisayar acıkken kasaya tekme atıp kasanın arkasındaki butun fişleri cıkarmıştı ve eve geldiğimde pc yi actıgımda ekrana goruntu gelmiyodu ekran karıtını falan soktum bidaha taktım olmadı ram lara baktım bitanesi yerinden cıkmıştı onu cıkaraıp taktım duzeldi yani epeyi uğraştırdı beni daha fazla uzatıpta sıkmayayım sizi acaba bununla bir ilgisi olabilirmi vereceğiniz cvplara gore hareket edecem.sağlıcakla kalın...
( intel Q8400 işlemci/ sapphire hd 4850 1gb ekran kartı/4 gb ram/hardisk 500gb/power ocz 600w )
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 7
- sistem 4 cekirdeği 2 cekirdek goruyor