Dun her şey normaldi. Daha sonra bir uygulamaya gireyim dedim tıkladım 1 saniye sonra attı, acılmadı. Neyse dedim bir oyuna gireyim dedim o da aynı şekilde tıklıyorum 1 saniye sonra atıyor. Sosyal medya uygulamaları da aynı şekilde, fakat bazı uygulamalar acılıyor.
Neyse kapa ac yapayım duzelir dedim. Tamamen kapadım telefonu. Acayım dedim girişte Apple logosunda kaldı, home tuşu acılmadı bile. 15-20 dakika bekledim yok acılmıyor. İnternetten baktım PC ’ye bağlayip kurtarma modundan sıfırlayacakmışım oyle duzelirmiş. Ama bilgiler gidermiş yedeklemeden. Her neyse ben bağladım ama reset atmadan once yeni ios guncellemesini yukleyeyim oyle de acılmaz ise reset atarım dedim. PC'ye bağladım yeni iOS'a guncelledim acıldı. Acıldı ama aynı uygulamalardan atmaya başladı yine. Dedim ben bir daha kapamam bu telefonu ne olur ne olmaz. Uygulamaları sildim tekrar yukledim bu sefer acıldılar. Hallolmuş oldu her şey, hatta fotoğrafları falan da yedekledim ne olur ne olmaz.
Şimdi asıl sorun şu. Bu olaydan sonra 2 gun icinde telefon 5 kez kendi kendine kapandı, apple logosu geldi ve tekrar acıldı. Biraz once NBA 2K19 oynuyodum. Kapattım oyunu sosyal medyaya gireyim dedim telefon kapandı yine acıldı hemen.
Korkuyorum daha 1.5 sene oldu alalı iPhone 7. Neden boyle oluyordur ve nasıl cozebilirim bu sorunu?