Turk Hava Yolları'nın yer hizmetleri şirketinde calışmak icin Japonya'ya giden ve istasyon mudurunun baskıları sonucu arkasında not bırakarak canına kıyan Omer Koray Ozbay'ın cenaze toreninde oğlunun tabutu başına gelen anne Kader Ozbay, "Benim oğlumu mahvettiler, benim oğlumun canına kastettiler" dedi. Turk Hava Yolları'nın Japonya'da bulunan yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services'te gorev yapan Omer Koray Ozbay, istasyonu muduru Serkan Gunduz tarafından kendisine uygulanan baskı sonucu intihar ederek canına kıydı. Arkasında bıraktığı 4 sayfalık veda mektubunda başından gecenleri tek tek anlatan Ozbay'ın cenazesi, ailesinin yaşadığı Eskişehir'e getirildi. Vişnelik Mahallesi'nde bulunan Beyazıt Camii'nde kılınan cenaze namazında duygu dolu anlar yaşandı. Oğlunun tabutu başına gelen anne Kader Ozbay, "Kullandılar, pacavra gibi attılar benim evladımı" diyerek isyan etti.
"Hic kimse aramıyor bile, cunku suclular"
Oğlunun tabutu başında gozyaşlarını tutamayan anne Kader Ozbay, adalet istediklerini belirterek, "Benim oğlumun başını yediniz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Hepsinin her şeyi ortaya cıkacak. Bunun hesabını soracağız milletce. Benim oğlumu mahvettiler, benim oğlumun canına kastettiler. Benim cocuğum pırıl pırıldı. Bu muydu mukafatı. Niye benim cocuğumu hedef aldılar. Kullandılar, pacavra gibi attılar benim evladımı. Ben onu bu gunler icin mi yetiştirdim. Hic kimse aramıyor bile, cunku suclular. Durust insanların hali bu oluyor. Annelerin yurekleri yanıyor. Ben oğlumu boyle mi gonderecektim, boyle mi bekleyecektim. Adalet istiyoruz" dedi.
Omer Koray Ozbay'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlığı'na defnedildi.