Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay once Gurcistan'dan almış olduğum iPhone 8 Plus'ım şarjdaydı, bildirimleri kontrol etmek icin elime aldığında acamadım. İnternette gorduğum ses kısma/acma tuşlarıyla guc butonuyla uygulanan cozumleri denedim fakat nafile. Telefonu daha hala BTK'nın sitesine kaydettirmemiştim. Apple'ın sitesinde garanti kapsamında gozukuyor fakat sanırım serviste hizmet gorebilmesi icin kaydettirmem gerekiyor? Birkac sorum var bu konularda:
Telefon acılmasa bile kaydını yaptığımda kayıt sisteme duşer mi yoksa telefonu acamadığımdan dolayı kaydedilmemesi gibi bir durum soz konusu olabilir mi? Telefonu hangi teknik servise gondermem konusunda tavsiyesi olan varsa beni aydınlatabilir mi arkadaşlar? Bir suru teknik servis var ve telefonu gonderdiğim halden daha kotu bir şekilde geri almaktan korkuyorum. Up
Edit: İleride boyle bir sorunu olup merak eden arkadaşlar olursa diye 1. sorumun cevabını BTK'dan almış bulunmaktayım. Herhangi bir sıkıntı olmayacağını kayıt edebileceğimi soylediler.
2. Soruma gelecek olursam Pupa Bilişim'e gondermeyi duşunuyorum cihazımı. Hala onerilere acığım.