Arkadaslar benm sorunm soyle ben basarili bir sekilde diskleri bolumlendirerek full hatasiz windows 8 kurdum su anda laptopumda 2 isletim sistemi var laptop(hp g62) ben bunlari yukledikten sonra windoes 8 i kurdugum diske kardesim ellemesim diye bitlocker kurdum ama yavas ilerlediginden %2-3 gibi oldugundan sonra laptopu kapattim ve actim normal acildi sonra bitlockeri yaptigim disk kilitli gozukuodu bende basarili hatasiz sekilde bitlocker sifresini kaldirdim sonra pcyi kapattim ve sonra hp ekrani geldikten sonra isletim sistemi secme kismi gelmeden kapanip tekrar aciliyordu gercekten biostan herseyi denedim system recovery yaptigim zamanda ayni hatayi aliyorum check upta var hpde onu yaptim ram fln normal gozukuodu ama hard disk test oldugunda %0da kaliyordu buyuk ihtimal harddisk coktu yada sistemi baslatmiyor yardiminiza ihtiyacim var babam beni haslamadan su olayi cozeym (bide arkadaslar boot ayari biostan calismiyordu windows 8 ekranindan isletim sistemini secebiliyordum lutfen yardim edin suanda pc hic acilmiyor ve pcde 3 tane alan var B:win8 C:win7 D/E:depo yardim ederseniz hakatten dua cok okurum sizlere ve sunu son olarak soyleyeyim ana isletim sistemi olarak windows 8 secmistim ve herturlu cozumude yapabilirm
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 7
- Başlığı Goren Lutfen Bi Baksın Acil Durum Var!!!!!!!!!!!!!!!!