Arkadaşlar İntel ne Milli Eğitim Bakanlığının 2003 yılında imzalaladığı protokol gereğince oncelikle intel eğitici formatorleri.(Master Teacher.) yetiştirildi.Ben de bunlardan biriyim.İntel Kursu Bakanlık gorevlendirmesi,valilik onayı ile eğitici formatorler tarafından verilir.İl eğitici bilgisayar koordinatorleri tarafından planlanır.Oncelikle eğitim teknoloji laboratuvarları olan okullara verilen 3 haftalık bir eğitimdir.
Bu eğitim şu an ki yeni eğitim oğretim sistemiyle birebir ortuşmektedir.Kursiyer oğretmenlere bir cd ve kitap verilir. Cd de bir cok hazır şablon oğrenci projeleri bulten, web,broşur,plan,sunu vardır.Proje tabanlı bir calışmadır.
Oğrenciler ornek bir unite sorusundan ve plÂnından yola cıkarak kurdukları gruplarla sunu,broşur ,web sitesi yapar ve sunar.Sergi pastalı caylı ve eğlenceli bir şekilde yapılır.Oğrenci aktif ,oğretmen yol gosterici rehberdir.
İşte bu cd de bir cok proje ve şablon bulacaksınız.Ama eğitim almadan bazı şeyler oturmayacaktır..Sonucta tum oğretmenlerimiz bu eğitimlerden gececek.İşinize yarayacağını duşunuyorum..Bu bir felsefedir..Yeni sisteme tam entegredir.Hatta yeni sistem gelmeden once İntel eğitimi bu sistemin ayak seslerini duyurmuştu..
Son soz : Bu proje ve calışmalar oğrenciye yansıtılmazsa hic ama hic kıymeti yok..
Download Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/...etmen.rar.html
şifre:tolga
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- "İntel Gelecek İcin Eğitim Cd'si" oğretmen surumu..İndirebilirsiniz..248 mb..