İyi gunler.
9 Şubat 2017 ’de New York ’dan iPhone 6s(A1633) satın aldım.
Urunumden gayet memnundum fakat bu sıralar sorun vermeye başladı. Hoparlorunun sesi az, kilit tuşu iceriye goctu, home tuşu gec algılıyor.
Bana Akasya Apple Store calışanı urunun garantisi olduğunu, fakat; Apple Store ’larda destek goremeyeceğini, sadece KVK, Başarı, Genpa gibi servis noktalarında destek goreceğini soyledi.
Urunu Bakırkoy Başarı Teknik Servise yolladım, diğer gun kontrol ettiğimde urun muşteriye teslim icin hazırlanıyor yazıyordu.
Gittim telefonumu almaya kadın bana telefonunuzu verebilirim fakat elektrikler olmadığı icin bilgi veremem dedi.
Başarı ’yı aradım 40dk bekledim acmadı, Apple ’ı aradım bana urunun garantisi olmadığını soyledi.
Ben telefonu garantiye yollamadan once Apple ’ı aradım garantisinin olduğunu soylediler dedim.
Uzun bi sure kontrol etti, sistemde yanlış IMEI numaranızın son hanesi yanlış girilmiş telefonunuz Kanada cihazı olarak gozuktuğunu duzelttiğimizde telefonun garantisinin olduğunu soyledi.
Peki neden urun onarılmadı dedim, bilmiyoruz dedi.
Uzun bir sure telefonu bozuk şekilde kullandım.
Gecen gun Vodafone RED ’in hizmeti olan Mobil Destek Ekibi ’ni cağırdım.
Adam geldi telefonu alacaktı, yurtdışı cihazı olduğunu oğrenince bunlara ne Teleservice ne de KVK gibi yerlerin destek vermediğini soyledi. Adam geri gitti.
Apple ’ı aradığımda bana ilk başta garantisi olduğunu soyluyorlar, garantiye yolladım geri geldi diyince evet garantisi olmadığını soyluyorlar.
Bana neden biriniz garantisi var biriniz garantisi yok diyorsunuz diyorum, sadece şuan garantisi olmadığını goruyorum diyorlar.
Şu an resimde gorduğunuz gibi garantisi var gozukuyor.
Telefonumdan hic memnun değilim. Nereye şikayet etmeliyim ? Ne yapabilirim sizce ?