Fenerbahce Kulubu 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan Fenerbahce Başkanı Ali Koc, "Futbolda başarı olmadığı surece hicbir şeyin kıymeti yok. Ben de sizin tarafınızda olsam, sizin duşuncelerinizde olurdum." dedi. Fenerbahce Kulubu 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ulker Spor ve Etkinlik Salonu'nda devam ediyor.
Mali Genel Kurula başkan Ali Koc, yonetim kurulu uyeleri ve uyeleri katıldı. Fenerbahce Kulubu Hukuktan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Fethi Pekin, acılış konuşmasında toplantıya 1552 uyenin katılım sağladığını acıkladı.
Fenerbahce Başkanı Koc, acıklamalarda bulunuyor.
İşte Koc'un acıklamalarından one cıkanlar:
"Hepimizin canı sıkkın. Hepimizin eteklerindeki taşları dokmeye ihtiyacımız var. Gokten para yağsa, Samandıra'dan altın cıksa, petrol fışkırsa futbolda başarı yoksa ne onemi var? Futbolda başarı olmadığı surece hicbir şeyin kıymeti yok. Ben de sizin tarafınızda olsam, sizin duşuncelerinizde olurdum. 3 Haziran 2018 tarihinden bu yana yaşadığımız olumsuzluklara rağmen gemiyi limana yuzdurduğumuzu, en tepeyi hedeflediğimizi de hatırlatmak istiyorum."
KOMBİNE FİYATLARINA ZAM İDDİASI
"Bilet, kombine gelir kaynakları en onemli gelirimiz. %300 zam nereden cıktı bilemiyorum. Yuzde 300 diye bir zam yok. Diğer kulupler gibi biz de zam yapmak zorundayız."
"Fenerbahce 6 sezon icinde 3 defa şampiyonluğu son macta kaybetmiştir. 2006 yılında oynanan Denizli macı bugunun dunyasında nerede oynanırsa oynansın o mac bitirilmezdi. Dunyada bir takım soyleyin 6 sezonda 3 defa şampiyonluk kaybetmiş. 2012 Mayıs yine son mac şampiyonluk gidiyor. Kolluk kuvetleri taraftarı hedef alıyor. Dunyada kac kulup havaalanına giderken olumle burun buruna gelmiştir? Bu işin kimin yaptığının mucadelesini kacınız verdiniz? Kayserispor deplasmanında taraftar yasağı yedik, stadımızda siyasi sloganlar atıldı Beşiktaş'ta da aynı şeyler yaşandı ancak niye sadece Fenerbahce'ye ceza verildi?"
"28 şampiyonluğun uzerinde geldiğimiz gunden beri calışıyoruz. Sahaya 5 yıldızla cıkınca gundem oluyor."
"Niye skoru etkileyen, şampiyonluğu etkileyen hakem hataları Fenerbahce'nin lehine olmuyor?"
"DEĞİŞİM ARZUSUNA KAYITSIZ ŞARTSIZ KALMADIK"
"Değişim arzusuna kayıtsız şartsız kalmadık. Bu sene garip bir sene Dunya Kupası arası sonra deprem arkasından secimler ve maclar takvim... "Değişim istenmesini anlayabiliyorum. Ancak bir aday cıkmadığı surece genel kurula gitmek, sonraki sezonun tum planlamasını riske edecek bir durumdur. Bunu 3 yaşındaki cocuk bile anlar. Dolayısıyla değişim isteyenlerin 'Neden biri cıkmıyor' diye sorması gerek."