Duzce'de bir kadın yanındaki erkekten şiddet gorduğunu iddia ederek cep telefonundaki KADES uygulamasından yardım istedi. Daha sonra trafikte seyir halinde olan bir aracın kapısını acıp kendisini yola attı. Olay, dun saat 11.00 sıralarında D-655 kara yolunun Karaca kavşağı mevkisinde meydana geldi. D.K., yanında bulunan ve ismi oğrenilemeyen erkekten şiddet gorduğu iddiasıyla polisten yardım istemek icin cep telefonundan KADES uygulamasına bastı.
İzmir Urla'da korkunc kadın cinayeti: Boynuna dolanan kabloyla oldurulmuş!İzmir Urla'da korkunc kadın cinayeti: Boynuna dolanan kabloyla oldurulmuş!Gundem
Polis ekipleri, ihbarın ardından gittikleri D.K'yı yaşadığı evinde bulamadı. Yanındaki kişinin otomobilinde bulunan D.K., şiddet gormeye devam edince trafiğin yavaşladığı anda kendini dışarı attı. Diğer arac suruculerinin ihbarı uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobillerinden inen vatandaşlar genc kadına yardım ederek yolun kenarına taşıdı.
OTOMOBİLİYLE OLAY YERİNEN KACTI
Genc kadının yanında bulunan kişi ise olayın ardından otomobiliyle kactı. Kadının yolun ortasında kaldığı ve vatandaşların yardıma koştuğu o anlar başka bir surucu tarafından goruntulendi. Genc kadın, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.
Kadına şiddet uyguladığı iddia edilen şuphelinin yakalanması icin calışma başlatıldı.