Arkadaşlar merhaba. Bir sistem hazırladım. Attığınız tweetler otomatik olarak etkileşim alıyor.
Referans hizmeti tamamlanmıştır. İsteyenler iletişime gecip detaylı bilgi alabilirler.
Sistemi yeni hazırladığım icin oncelikle gonullu kullanıcılar uzerinde test etmek istiyorum.
Herhangi bir sisteme dahil olmuyorsunuz. Yani herhangi bir apiye girmenize gerek yok, sadece kullanıcı adınızı vermeniz yeterli.
Şuan kendim birkac hesabım uzerinde test ediyorum ama referans olması acısından da 3 gunluğune hizmeti 5 kişiye ucretsiz veriyorum.
Şuan icin herhangi bir sorun yok ama yine de başka arkadaşların da hizmeti test edip, yorumları yazmasını istiyorum.
Referans hizmeti tamamlanmıştır. İsteyenler iletişime gecip detaylı bilgi alabilirler.
Sistemin guncellenmiş calışma mantığı şoyle;
*Sistem her 1 dakikada sisteme girilen kullanıcıların son 10 tweetini kontrol ediyor ve atılan yeni tweet varsa etkileşim yapıyor.
*Son 10 tweete RT'ler dahil değil.
*Dakikada bir kişinin 10 tweet atması zor ama yine de bu şekilde ayarladım sistemi.
*Sistem RT yapmak icin 40-180 arası bir sayı seciyor. O kadar RT yapıyor. Daha sonra en az RT sayısı-250 arası bir sayı seciyor ve o kadar da FAV yaptırıyor. Yani RT ve FAV sabit olmadığı icin organik olarak gozukuyor.
*Birisine attığınız tweetler etkileşime girmiyor.
*Sistemde şuan 800'den fazla kullanıcı var, coğu Turk aktif kullanıcılar ve bu sayı git gide artıyor.
Neden bu sistem?
-Her tweetinize RT ve FAV satın almaktansa aylık tek seferde alabilirsiniz.
-Sitelerinize aktif, organik user cekebilirsiniz.
-Hesabınızı aktif gosterebilirsiniz.
-Attığınız tweetlerin iceriğine gore organik takipci kazanabilirsiniz.
-Twitter'da kitle edinebilirsiniz.
Hizmet şimdilik 1 ceşit ile geliyor;
1. Hem RT hem de Favori
(İlerleyen zamanlarda sadece RT veya sadece Favori eklenecektir.)
Hizmet detayları;
*Oncelikle Twitter hesabınızın herkese acık olması gerekiyor.
*Alınan hizmet icin geri iade mumkun değil, şoyle ki apinin patlaması gibi bir durum soz konusu değil. Onun icin en az 1 haftalık hizmet alınabilir ve ilk once ucret daha sonra işlem şeklinde hizmet sağlanır.
Ucret:
Sadece sizin attığınız tweetlere etkileşim icin;
1 haftalık 50 :tl (lira)
1 aylık 150 :tl (lira)
Retweet yaptığınız tweetler de etkileşime dahil olursa;
1 haftalık 80 :tl (lira)
1 aylık 200 :tl (lira)
Odeme Yontemleri;
Ziraat Bankası (Onceliğimdir, cunku herhangi bir kesinti yapmıyor ve 2 dakikada ATM'den yatırabilirsiniz.)
Paypal
DenizBank
Akbank
EnPara
İletişim:
aliosmanyuksel at outlook.com
+905544522466
Forum uzerinden ozel mesaj atmak yerine telefonla ararsanız veya Whatsapp uzerinden yazarsanız benim icin daha iyi olur.
NOT: Odemeyi yapan herkes hizmet şartlarını kabul etmiş olur.
Sevgi ve saygılarımla.
Referanslar;
konukulas' Alıntı:
Hizmeti almaya devam ediyorum. Surekli yenilik oldu. Baya bi etkileşim alıyorum, userlarda organik.
Tşkler Osman hocam.
Genişletmek icin tıkla ...
Multi konudur.
R10 - ★ Otomatik Twitter Hizmeti | Tweetleriniz Otomatik Etkileşim Alsın ★