Zafer Partisi Genel Başkanı Umit Ozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nu ziyaret etti. CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı gercekleşen goruşme, yaklaşık 45 dakika surdu. Goruşmede, CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sozcusu Faik Oztrak da bulundu.
Ziyaretin ardından Kılıcdaroğlu ve Ozdağ, basın mensuplarına acıklamalarda bulundu.
Secim surecinde Kılıcdaroğlu'nun, Zafer Partisini iki kez ziyaret ettiğini ve onemli goruşmeler yaptıklarını hatırlatan Ozdağ, şoyle konuştu:
"Secimlerden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Kendisinden gecen hafta randevu rica ettim ve hem bu değerlendirmeyi yapmak hem de iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Guzel ziyaret oldu, teşekkur ederim nazik daveti icin. İceriye girerken Sayın CHP Sozcusu, 'Aman dikkat edin yerler kaygan burada.' dedi. Biz de gulumsedik ve sağlam bastığımızı soyledik, yukarıya cıktık."
Kılıcdaroğlu da goruşmenin guzel gectiğini belirterek, "Tabii iki siyasetci yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Turkiye'nin sorunlarını, Orta Doğu'yu, dunyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Secimleri, secim sonuclarını, yerel yonetimleri, yerel yonetim secimlerini birlikte değerlendirdik." dedi.
Bir gazetecinin, "Yerel yonetim secimlerine donuk olarak birlikte işbirliği olacak mı?" sorusuna Kılıcdaroğlu, "Teşekkur ederim, sağ olun." karşılığını verdi.