Site adresi: www.yenitakipci.com
Site icin istenen fiyat: 800 TL
Sitenin aylık getirisi: 250-300
Sitenin acılış tarihi: 25.12.2013
Kategori, sitenin iceriği nedir: Twitter Takipci
Gunluk hit sayısı: 50-150
Ziyaretci kaynağı: ( Google,Twitter
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yıl 1 Ay
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple Satılık
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet dahil (yazılım mustafa maşa'ya aittir. Fakat r10ajans isimli bir skype kullanıcısı tarafından satın aldım. Sonrasında işe mustafa maşa ile goruşmuştum herhangi bir sıkıntı yok.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Arkadaşlar siteye kendiliğinden 5-10 kişi geliyor uygulamayı kabul edip. uygulaması herşeyiyle birlikte verilecektir. Panelden;

Takipci ekleyebilirsiniz istediğiniz profile
Kullanıcılara istediğiniz twitleri attırabilirsiniz
Favori & Retweet gibi ozellikleri kullanabilirsiniz.
En son guncellediğimde; Toplam 1698 Kullanılabilir Kişi var şuan itibari ile.
Yaklaşık 13 Ayda kendiliğinden 7'k kullanıcısı oldu ama bircoğu ayrıldı takipci alıp. Gunluk kendiliğinden 5-10 kişi geliyor dokunmadığım halde. Acil borclarım ve arkadaş kazıklarım yuzunden sitemi satmak zorunda kalıyorum.
Domain isimtescil.net firmasında kayıtlı takipci satisi yaparak guzelce para kazanabilirsiniz, fakat guzel para kazanmanız icin şirket,kurumsal firmalarla vb işler yapmanız lazım. Domaini mukemmeldir. Sadece bakıldığında domainin iyi para edeceğini anlarsınız, Kalan 342 gunu vardır yeni uzatıldı suresi. Siteyi geliştirebilirsiniz veya daha cok takipci kazandirabilirsiniz siteye tek şey biraz uğraşmak herşeyi hali hazırda.
Aklımda 1000 TL fiyat vardı hemen satılması icin değerinin altında 800 yazdım acil ilk gelene satabilirim.

Telefonum 553 543 79 69
skype alybalaban