Merhabalar,

Bizim webmasterların goremediği bir olay var. Artık SEO adına bir şey yapmayacaksın. Sadece kaliteli bir site hazırlayacak, kaliteli icerik girecek ve mumkun olduğunca kaliteli bir hizmet vereceksin.

Google artık eski yontemleri coktan aştı. İnsanların yarıdan fazlası Chrome kullanıyor. Chrome kullanan insanların netteki davranış bicimlerini Google artık cok rahat goruyor ve bu şekilde kullanıcılara gore hangi site daha iyidir, hangisi kotudur iyi biliyor. Anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama daha acık olmak gerekirse Google artık sitenin kalitesini kullanıcılar vasıtasıyla belirliyor. Chrome tarafından bilgisayarlara yuklenen cerezler gereken tum bilgiyi sağlamaya yetiyor. Bunlar da tahmin edeceğiniz gibi sizlere sıralama olarak geri donuyor.

İşin ozu: Bence artık şu klasik SEO yontemlerini bir kenara bırakın. Butcenizi SEO harcamaları yerine sitenizin kalitesi icin değerlendirin. Ve her zaman soylediğimiz gibi sitenizi Google icin değil ziyaretci icin yapın.

İyinet
uzerinden paylaşımlarımı yapmaya devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Aklınıza takılan soruları konu altından bana sorabilirsiniz. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak'dan buyuk bir keyif duyacağım.

Teşekkur eder,
İyi forumlar dilerim.

Interactive Bilişim Teknolojileri LTD.
General Manager / Kaan Bilal DARAMA
Web : http://www.interactive.com.tr
Tel : +90 530 490 70 70
Mail : [email protected]