Merhaba Sevgili Dostlar. 2014 Yılı İle Google Koklu Değişiklikler Yapmış Bulunmakta. Kaliteli de Olsa Alınan Her Linkin Faydası Olduğu Kadar Zararı Olduğunuda Acı Sonuclar Vererek Keşfetmiş Bulunmaktayız. Google Muhendislerinin Geliştirdikleri Yeni Algoritma Pek Coğumuzu Uzdu Hit ve Para Kısacası Emek Kaybına Uğradık. Tamamen Deneme Yanılma Yolu İle Beş Aydır Uğraşarak Geliştirdiğim Ozel Penguen SEO Solutions (Rss+Bookmark+Makale+Forum) Hizmetini Sizlere Sunuyorum.
Yukardaki Resimi Goremiyorsanız Tıklayın : http://i.hizliresim.com/eNvg5Q.jpg
Peki Ama Neler Yapacaksın ?? Diyorsanız Hemen Listeleyelim ;
- Calışma Yedi Gune Yayılarak Yapılacaktır.
- Hedef Kelimenizi ve Site Ozelliklerinizi İceren Tanıtıcı 2 Adet Ozgun Makale Yazılacaktır.
- Yazılan Makaleler Linklenip Yedi Adet Farklı İpdeki Paravan Blogda Paylaşılacaktır.(Her Gune Bir Paylaşım)
- Size Ozel İki Adet Harici Rss Sayfası Oluşturulacak Siz Sitenize Konu Girdikce O Sayfaların Otomatik Guncellenmesi Sağlanacaktır.
- Ana Siteniz Her Gun Beş Farklı Bookmark Sitesi ile İmlenecektir. Ayrıca Paravan Acılan Makale Bloglarınızda Bu İmlemelere Ekstra Olarak Dahil Edilecektir.
- Forum Tanıtımı İcin Şablon Oluşturulacak ve Gunluk 2 Forum Tanıtımı Yapılacaktır. Forumlar Turkiyenin En Kaliteli Forumlarıdır.
- Sizden Kesinlikle Site Şifrelerinizi Vb İstemiyorum. Domain Adresinizi ve Hedef Kelimeniz Soylemeniz Yeterli Olacaktır. ( İki Adet Alt Sayfa ve Hedef Kelimeside Verilmelidir)
- Yapılan Calışma Sonucunda Detaylı Rapor Sunulacaktır. (Calışma Bittikten En Gec 24 Saat Sonra..)
Yapılan Calışma Sonucunda Size Ozel Bir Linkleme Ağı Oluşmuş Olucak , Ustelik Elle Dizayn Edilerek Farklı Gunlere Yayılarak Yapılmış.. Ayrıca Siz Sitenize Konu Girdikce Buyuyen Bir Rss Ağına Sahip Olucaksınız. Farklı Zamanlarda Yuzde Yuz Doğal Yollarla Alacağınız Backlinkler Kısa Zaman Sonra Hitinizin Artmasına Sebep Olacaktır. Bakın Bu Cok Onemli Programlarla Bir Anda Alınan Backlinkler Google Tarafından Art Niyetli Calışmalar Olarak Alğılanmaktadır. Oysa ki Bu Sistem Zamana Yayılarak Elle Yapıldığından Birebir Olarak Site Dostudur.
Bu Sistemi Uygulayıp İlk Sayfaya Cıkmasına Yardımcı Olduğum Bir Kac Referans Kelime Vereyim..
sivilce
film izle
araba ilanı ver
google ping
pembe portakal
vb... gibi gibi..
Hiti 40k lardan 200k lara cıkan online film izleme sitesi muşterilerim dahi oldu. Ki halen bana cok teşekkur etmekteler kendileri ( film izle kelimesinde google de ilk sayfada cıkmasında bu sistemin emeği cok buyuktur) .. film sitesine kurulan sistem tıkır tıkır işlemekte. Ha bu demek değil ki paranı verdim bende 200k olacağım yada kelimemde ilk sayfada cıkaracaksın paranı aldın.. Asla bu tarz duşunmeyin duşunurseniz iş vermeyin... Her site kendine ve konumuna gore kesinlikle hitleniyor kelime olarak yukseliyor... Para icin asla yalan konuşmam bu benim tarzım değil. Hitleneceğiniz Googlenin sitenizi seveceği kesin ama oran yada ne kadar hitleneceğini soylemek , kelime olarak ne kadar yukseleceğinizi bilmek kesin konuşmak yalnış olacaktır. Bir gercek varki oda bu sistemi uyguladıktan sonra sitenizin gidişine bakıp yuzunuz gulecektir
Ve Butun Bu Hizmetin Bedeli Sadece 30 TL ..
Odeme İş Başlangıcı Alınmaktadır.
Enpara.com - Garanti Bankası ve Turkcell TL Şeklinde Odeme Yapabilirsiniz.
Skype : [email protected] .. Lutfen Pm , Ornek Rapor , Detaylı Bilgi İstemeyin Konuda Herşey Acıkca Yazılı..
Ama Yinede Aklınıza Takılan Herhangi Bir Soru Olursa Skype Ustunden Ulaşabilirsiniz.