Seo konusunda her kafadan farklı sesler cıkar aslında bana sorarsanızda cokta uğraşılcak birşey değil ama yapcak birşey yok Oncelikle akla kazınan bir şey var; Garantili Seo Calışması Yoktur. Tamam bu konuda garanti olmaz ama muşteri memnuniyeti peki? Yıllardır kendi sitelerimi yukseltmek icin kendime has bir suru yontem buldum ve surekli guncelledim kendimi. Gelin şimdi beraber calışalım sitenizi duzenliyim ve gereken herşeyi yapıyım memnun kalmazsanız paranızı iade ediyim.
Surekli Hizmetler:
*surekli hizmetler sitenize yavaş ama kalıcı faydalar sağlar gunumuzde artık arama motorları cok akıllı ve en cok fayda sağlayacak yontemler surekli olanlarıdır
Paravan Siteler Paravan Bloglar Trafik (tamamen sosyal medya uzerinden) Site ic optimizasyonu Kelime Bazlı ve Kaliteli Sitelerden Backlink Site İci Optimizasyon Arama Motorları İcin Ozel Optimizasyonlar Seo Uyumlu Makale Hizmeti Sosyal Medya Link Cıkışı Sosyal İmleme Sosyal Medya Calışması Makaleleri Premium İndexleme Calışması Alexa sıra duşurme
Paket Bazlı Hizmetlerimiz
*Back link sayılarını istediğiniz kadar arttıra bilirsiniz. Biz en kalitelilerden az ama etkili paketler oluşturduk.
Blog Post Hizmeti (300 adet)[tamamı prli ve az link cıkışı olan bloglarda sitenizden bahs edilir boylece back link almış olursunuz. Yazının ozgun ve anahtar kelime bazlı olması onemlidir.]
EDU Backlink [600 adet sadece kaliteli sitelerde]
Forum Tanıtımı [35 Adet buyuk forumda ayrı ayrı ozgun tanıyım makaleleri]
Sosyal İmleme [120 adet sosyal imleme]
10 Adet Webmaster Sitesinde Tanıtım Makalesi
Ziyaretci Defteri [120 Adet Kaliteli Siteden Ziyaretci Defteri Kaydı ve Anahtar Kelime Uyumlu Back Link] AYRICA 3AYLIK VE UZERİ TUM CALIŞMALARA HEDİYE OLARAK
50'den Fazla C-Clas IPden Ozgun Tanıtım Yazısı (Tamamı Tr lokasyonlu)
[PR 1 PR 2 PR 3 PR 0 sitelerde]
10 adet ozel network sistemimizden imleme.(silinme yaşanmaz)
Extra Sosyal Medya Calışması
PR3 Kaliteli Haber Sitemizde Tanıtım Yazısı
Wiki Tanıtım Makaleleri [600 Wiki Back link]
hizmetlerinden sizler icin uygun olanları sitenize uygulayacağım. başlangıc olması icin referans amaclı cok ucuza işler alıyorum bir sureliğine ucretleri hizmetlere gore sitenizi inceledikten sonra verebilirim ama sembolik ucretler olur cok duşuk rakamlar.
Memnun kalmazsanız paranız iade!!
facebook: www.fb.com/met.gulerce
Odeme İcin Hesap Bilgileri:
MULTİ KONUDUR:http://www.r10.net/seo-danismanligi/1189594-her-butceye-gore-ogrenciden-seo-hizmeti.html